C-Max не пали.

Започната от Jhereg, 17 Ноември 2016 16:38:47

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Jhereg

Днес реших да потърся решение на проблема с фаровете http://fordbg.com/forum/index.php?topic=8387.msg109246#msg109246 . Разкачих таблото около контактния и ключа за фаровете, но не намерих нито модул нито забелязах нещо нередно по буксите. След това огледах около таблото с бушоните и там не намерих нищо. И незнайно защо реших да откача буксите от таблото за да ги огледам по-добре. И тук вече диде и проблема. Всичко си работи само , че стартера не ще да завърти и ръчната спирачка(електрическа е)не иска да се освободи. На таблото излиза този надпис:  engine sistems fault.СЪщо така пише, че температурата е -60, нулев километраж и труги подобни, но мисля,че това е нормално след като съм прекъсвал захранването.
Та, възможно ли е да съм прецакал компютъра с това разкачване на буксите или м,оже би проблема е друг?

Pyrhel

Не си щракнал буксата в таблото докрай.
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

Jhereg

Щраках ги още по няколко пъти!??

Pyrhel

Виж да не си огънал пиновете нещо. Или ако си опъвал да не си прекъснал кабел или повредил буксата. Мига ли учестено червеният диод? Ако да - липсата на температура и стартер са от таблото.

Jhereg

Цитат на: Pyrhel в 17 Ноември 2016 18:18:05
Ако да - липсата на температура и стартер са от таблото.
Да, но не разбрах , какво точно имаш в предвид.

Pyrhel

Със сигурност търси причината за проблемите по връзката с таблото.

Jhereg

Ммм,да! Буксата на таблото в коша не беше добре "щракната".

Gredarov

Това табло е страшно мизерно с неговите умрели пинове.Рови там възможно по малко.

Alexi

не става така .. отива се с пътна помощ в МР да те ожънат едно ЕКУ :)