Фокус Мк1

Започната от camaro, 23 Април 2012 23:00:47

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

camaro

Ето го и него след 7 годишна служба  поостарял и амортизиран но продължава да си ме радва ;)Стандартен 1.6 не знам какво ниво на оборудване се води но има разни гъдели като тракшън ел седалки и подгрев на предното стъкло ;) Общо взето претърпя доста промени през годините ^-^

whaaazp

Много добре се е получил!

Иван Вълков

Много добре се е получило, единствено не ми харесват тези черните хрили на бронята, но въпрос на вкус. Последната снимка много ми харесва как е стъпил Фокуса. (thup)

Ако жиците могат да бъдат свързани по два различни начина,то първият от тях задължително гръмва предпазителя!!!

camaro

И на мен не ми харесваха но тогава повечето пластмаси по колата бяха черни затова ги направих черни  ;) но вече са сиви в тон с колата то се и вижда на последната снимка ;)

whaaazp

Цитат на: camaro в 23 Април 2012 23:41:14
И на мен не ми харесваха но тогава повечето пластмаси по колата бяха черни затова ги направих черни  ;) но вече са сиви в тон с колата то се и вижда на последната снимка ;)

Колко приблизително ти излезе боядисването на пластмасите ако не е тайна /скоро мисля да минавам през тази процедура  ::)/?

camaro

Цитат на: whaaazp в 23 Април 2012 23:58:15
Колко приблизително ти излезе боядисването на пластмасите ако не е тайна /скоро мисля да минавам през тази процедура  ::)/?
Около 60лв са бои шприцове пластификатори шкурки и др. труда не го смятам защото това ми е работата ;)

whaaazp

Благодаря
Значи предполагам че под 250 лв. няма да падне.

p.s Стоповете са направени изцяло червени или така изглежда от снимката?

ForeverFord

Супер е станал фокуса  (happy) (happy) много радва,много хубаво се е получил,кажи-речи RS си караш  :D. Мислил ли си мигачите на предната броня да ги направиш бели ?
Легенди:(fe) "качи света на колела";
    Stop Walking,Keep Driving by (fe)

Alexander

Ейй колега, бях ти изгубил следата бе  :P Радавам се да те видя тук и се надявам да започнем да заформяме и по някоя срещичка в Пз. А за Фокуса съм ти казвал и преди - Супер изглежда!  (thup)
"Kолкото мастурбацията може да бъде секс, толкова и карането на нова, скъпа и мощна кола на газ е удоволствие!"

by hotblooded

G_o_c_e_v

Бах, как ма кефи тая броня и фаровете. Доказателство, че и 5-вратите "Фоци" изглеждат злобно >:D
Автомобила не е признак за социален статус, така че не го възприемайте, като такъв!

ValkataFF

Много красив Фокус си имаш,е точно такива джанти и аз искам за моя .С здраве да си го караш.

camaro

Малко да изтупа ме темата от прахта  ^-^ След като ми писна да я гледам очукана и пощи всеки детайл в различен нюанс на сиво реших да я по-освежа малко ^-^   Фаровете и те минаха през леко освежаване   И една малка но полезна екстра

ffmk1l

Браво, радва много фокуса! Какво стана със старата броня, между другото с тази добавка е доста добре, кажи нещо повече за нея.
Едно време колите се правеха от инженери, а сега - от икономисти...

camaro

Добавката е от сеат ибиза модел около 2000г пасва почти идеално на фокусовата броня и хубавото и е че е пластмасова и доста трудно се чупи ^-^А старата броня ми писна да я правя през два месеца пукаше се на всевъзможни места  ::) за това я дадох да ми отлеят калъп по нея и ще си правя нова

Bobi

Много добре изглежда колата! Браво, продължавай така...

piksi88

Супер е станала колега само ако можеш  да кажеш боядисване ли е освежаването и колко парички ти излезна иначе Фокуса е супер и аз имам зелен , скоро ще я представя в форума

DanielMitev

Цитат на: G_o_c_e_v в 24 Април 2012 17:05:44
Бах, как ма кефи тая броня и фаровете. Доказателство, че и 5-вратите "Фоци" изглеждат злобно >:D
къде да си намеря такава броня?