Скоростни кутии - информация, предавателни числа

Започната от Danchev, 22 Септември 2011 00:35:08

« назад - напред »

0 Потребители и 2 гости преглеждат тази тема.

opex

Ванка напиши моля те размерите на гумите ти и кутията от кой модел и година примерно е ако знаеш.
qaяכSTuning
"I'd rather lose by a mile because I built my own car, than win by an inch because someone else built it for me. Your car is your story, so don't let someone else write the book."
Нося отговорност за това, което съм казал и което съм имал предвид - Не нося отговорност за това, което е разбрал някой отсреща.
Suum cuique

peigera

Гумите са ми заводския размер за колата. 195/50/15 Дизеловата кутия ми е от Ескорт 1,8ТД 96-97г.

peigera

Братле намери ли си добавките за РС защото май аз успях да ти намеря тези за задната броня за които говорихме преди време. Оказа се, че май не съм ги хвърлил ами съм ги дал на един приятел и ако не му трябват ще ти ги подаря. Утре ще ти пиша на лични да ти кажа какво ще стане.

blenda

Имам въпрос за кутиите поставяни на 1,6 16в и 1,4 PTI. Има ли разлика в предавателните числа на предавките и какви са те, и какви предавателни числа са главните предавки, защото имам съмнения, че на 1,4 главната е с по голямо предавателно отношение?

kenwood

Тъй...явно в табличката има лека неточност..кутията от 1,6д от фиеста до 89г предавките и са като тези от 1,8д, но разликата е в дифа. 3,33 за тази от мк2. Другата разлика е че дифа е с 6болта, а на по новите са с 8болта...има разлика и в диаметъра на дифа, защото короната е по малка. Дано е полезно инфото на някой който реши да прави хибриди от тия дърти кутии.

pyle