Вибрации при постоянна скорост

Започната от mondeoto, 13 Февруари 2016 15:33:47

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

jasen77

При мен ги нямаше вибрациите.....допреди месец.Отидох на центровка на предница и след нея-Вибрации.Никакъв друг ремонт или промяна не е правена.Преди центровката колата лееееко носеше на ляво като пусна волана,но грам вибрации нямаше.Направо съм озадачен.Даже взех да си мисля пак малко да я разцентровам и да си карам така.

V.Buzev

Е не, последния пост е много добър  (rofl).

Цитат на: jasen77 в 24 Юли 2016 13:02:51
Направо съм озадачен.Даже взех да си мисля пак малко да я разцентровам и да си карам така.

Иван Вълков

Според мен проблемите идват от хлабини по хидравличната рейка. Аз в момента карам с потропваща рейка и по магистралата усещам и най малката неравност като тресене ( леко но го има). И другото твърдение е вярно за баланса - много капризен автомобил отностно баланса.

Sent from my LG-D290 using Tapatalk

Ако жиците могат да бъдат свързани по два различни начина,то първият от тях задължително гръмва предпазителя!!!

flowsky

И аз притрисам от време на време, но като се замисля по какви пътища се налага да пътувам с Монди (Врачанската лунна обстановка не е приятна) и май свикнах с лекото бъздене в ръката ми, докато карам. При мен обаче започват около 100-те и изчезват около 120 км/ч и то нередовно, така че карам, пък като клекне - нова предница.

mondeoto

Колеги, някой има ли напредък с отстраняването на вибрациите? Лятото мина и замина, а при мен на всяко извънградско се усещат. Още малко ще я потърпя и ще заминава към мобилето ако не се намери източника. Без това си похапва доста...

baibradar

Нещо ми омръзна да хвърлям пари на вятъра. Мисля да е кача на диностенд. Може пък да успея да видя какво се тресе в окачването като е на място. Трябва да поразгледам снимки има ли някъде дино на канал или поне да може да се погледне някак си отдолу докато се надува колата.

Mondeicho

Да, то в един момент ти писва. Аз сега ще сменя десен шенкел с лагера, слагам оригинални предни дискове нови с накладки, зимните балансирани гуми и ако няма подобрение не се занимавам повече с това тресене при спиране, което е при мен.
Животът като цяло е глупав, но графиката е невероятна.