Шум от уплътненията на вратите

Започната от svetlio72, 29 Юни 2016 03:00:40

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

svetlio72

Смених лагерите и я засилих малко на околовръстното. С висока скорост има много шум от уплътненията на вратите. Питам също има ли лек затова или да сменям уплътненията.

Mondeicho

Ако досега не си го чувал от лагерите може и да е в нормите за модела. Иначе за толкова години употреба е нормално тези уплътнения да пропускат повечко шум. Мисля, че няма как да ги възстановиш освен с нови (цената предполагам ще те откаже за оригинални, алтернативна не знам дали се предлага).
Животът като цяло е глупав, но графиката е невероятна.

svetlio72

Шумът не е в нормите, това ми е втори С макс. Вратите затварят добре, няма нищо криво. Явно ще трябва да ги сменя по-нататък

Pyrhel

Самите уплътнения са като тръба - вътре са кухи. Някои хора слагат гумен шлаух/мек маркуч вътре, за да ги разпънат и да уплътняват по-добре.
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

svetlio72

Мерси за полезната информация

V.Buzev

Цитат на: Pyrhel в 29 Юни 2016 14:26:49
Самите уплътнения са като тръба - вътре са кухи. Някои хора слагат гумен шлаух/мек маркуч вътре, за да ги разпънат и да уплътняват по-добре.

Баси хитрото, не бях се сещал за това :). На мондеото имам същите гадни шумове от там при висока скорост. Направо ще търся нещо по размера да направя тая операция :).

Mondeicho

Ще падне играчка ми се струва, защото ще трябва да се цепне някъде и оттам да се вкарва, но по цялата дължина ще е трудно прекарването. А нали има и отвори за оттичане на водата, те не е хубаво да се запушват...
Животът като цяло е глупав, но графиката е невероятна.

Pyrhel

Той е цепнат, не е цял О-пръстен, обикновено цепката е долу някъде. Дупките според мен са да излиза/влиза въздуха, да не става като "балон" като се затвори вратата.
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.