И аз съм в играта

Започната от didovodolaza, 25 Март 2016 06:10:13

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

didovodolaza

Добре заварили на всички фенове! От два дни съм горд собственик на Mk3 2.0TDCi. Това ми е първият каран форд, първото комби и първият дизел през живота. Да видим какво ще излезе  (rofl). Хубав ден на всички. Ето го и чудото  :D

Ilian Petrov

Честито! И само да те радва! :)

Mondeicho

Честито и само безаварийно !
Чакаме снимки като излезе от автокъщата и подробности за екстрите....
Животът като цяло е глупав, но графиката е невероятна.

ihovahi

Честито и добре дошъл. Със здраве да си го караш Мондеото и само гориво да му сипваш. Ама давай подробности де  (fri)
Който фôрка "майстор" си нахôда!

V.Buzev

Добре дошъл и честита придобивка. Комбито е перфектно за семеен автомобил с огромен багажник :).
Давай повече подробности 8)

Pyrhel

И дано по-дълго изкара без да изтропат стандартните неща :)
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

valyo08

Честито колега.Добър избор. 8)

Иван Вълков

Честито, дано си избрал читав екземпляр и да останеш доволен от колата. Иначе гледам колата е без лайсни по вратите и е последния фейслифт. Има тема за Мк3 дизел с по важните неща и кусури, може да я прегледаш. Пожелавам ти пара само за масло, филтри и нафта да даваш по колата.

Ако жиците могат да бъдат свързани по два различни начина,то първият от тях задължително гръмва предпазителя!!!

hotblooded

Честито, много и безаварийни километри.

didovodolaza

Ето и малко инфо за екстрите: ел. стъкла, ел. огледала, ABS, ESP, ABD, хидравлика, климатроник, мултиволан, регулируем волан, халогени, стерео, ел. седалки, аларма, имобилайзер, централно, AUX. Повече снимки след като излезе от сервиза за обслужване, че ми объркали обтяжната ролка и сега трябва да чакам до понеделник за друга от София >:( Ама какво да се прави. Иначе сменям всички ремъци и ролки, всички филтри, всички накладки, масло 5-30 мисля че е Comma. Не съм напълно сигурен дали така се пише. Всичко с труд 680 лв. Не знам много ли е. Моля, за мнения!

hotblooded

Не е много.. комплект рем шайба + ролки и ремък на алтернатор и климатик е към 400 лв, ремък хидравлика - ако са намерили само ролка - още 20-30 лв, ако ли не - обтегача с ролката е към 200  :'(  Комплект хубави филтри е към 100 лв, масло 6 литра 5в30 гони 100 кинта...  Накладки предни + задни са над 100 лв... Дет се вика то без пари ти ги сменят...

Mondeicho

Винаги зависи от частите има евтини и обратното, отделно някъде и за труд като натоварят много оттам става скъпо. Важното е, че си направил правилното сменяваш основни неща за да ти е спокойно после...
Животът като цяло е глупав, но графиката е невероятна.

didovodolaza

Частите са уж хубави по уверение на майстора, а той е голям приятел на шурито и каза, че не ми взема пари за майсторлък, а си прави горница само от това, че не ми дава цялата отстъпка за частите. Ама пусто недоверие, а и до сега карах Омега В и съм свикнал всичко да е "по 20 лева" и ми се вижда много (rofl)

hotblooded

Ако са качествени частите - поне 100 к км не сменяш пак. Така че не се притеснявай.  Майстора да ослуша и за ромолене (шум) от агренажа,  веригата и водачите и обтегача не са вечни

didovodolaza

Благодаря за съвета но вече ги провери и каза, че веригата у другото около нея са сменяни скоро. Така, че не би трябвало да има проблем ;D

Dmitarcho

Честита придобивка ;) Много безаварийни километри ;)
Ръца Пръца

didovodolaza

Ето ме най-накрая и мен след обслужване и баня! При такова гледане и аз ще се отблагодаря! (rofl)