Автоматични електрически стъкла

Започната от thuggy, 29 Юни 2016 00:10:29

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

thuggy

Здравейте,

Искам да си направя стъклата(само предните) да могат да се вдигат и свалят автоматично. Към момента само шофьорското може да се сваля, но не и да се вдига... Какво трябва да се закупи и каква е сложността?
Прикачам снимка на съществуващата конфигурация.

Sent from my SM-N920C using Tapatalk

Dmitarcho

Това на фокусите го управлява "комфорт модул". Предполагам трябва да се сдобиеш с такъв модул и да замениш твоя

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

Ръца Пръца

redchampions

Щом шофьорското само се сваля, трябва да го обучиш: сваляш додолу, пускаш бутона, вдигаш догоре и след като се вдигне продължаваш да държиш бутона 2-3 секунди, после го пускаш и пак го дърпаш за 3 секунди нагоре. И това при всяко разкачане на акумулатора, мисля.

Освен това ако сменяш комфорт модула, ще ти трябва и копче за пасажерското стъкло с 2 степени, сегашното би трябвало да е само с една.

vladko

Цитат на: thuggy в 29 Юни 2016 00:10:29
Здравейте,

Искам да си направя стъклата(само предните) да могат да се вдигат и свалят автоматично. Към момента само шофьорското може да се сваля, но не и да се вдига... Какво трябва да се закупи и каква е сложността?
Прикачам снимка на съществуващата конфигурация.

Какво значи да се свалят и вдигат автоматично? Може би имаш в предвид с еднократно натискане на бутона както е в твоя случай с лявото стъкло за надолу? При мен бяха така и ми ги направиха в Мото-Пфое като сложиха някакви релета във вратите но не знам подробности, сега могат да се свалят и вдигат с еднократно натискане.

sa6ster

Колко пари ти искаха за тая услуга?
Че и мойто се сваля с един клик, ама не се качва с едно натискане.. а трябва да си държа копчето

vladko

На мен ми излезе без пари, защото като я пазарих пишеше, че с еднократно натискане се свалят и вдигат а реално не беше, та я направиха за тяхна сметка ;D

Pyrhel

На тия с one-touch функцията и бутоните са различни (с 2 позиции), ако трябва да стане оригинално - и те се сменят.
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

thuggy

Да това ми беше мисълта. Няма как да се програмират щом я няма тази позиция на бутона.. Въпросът е само бутони ли трябват?

momo76

Не. Трябва модул и май и нова инсталация.

Sent from my Правец 82

sa6ster

Аз не разбрах - ако се сваля автоматично, може ли да се направи да се вдига автоматично без подмяна на хардуер?
Пробвах това, което колегата е написал - със свалянето, вдигането и задържането.. ама нищо не стана.

momo76

Май става с добавяне на едно реле, ама трябва да потърся как ставаше.

Sent from my Правец 82