Затъмняване на фаровете

Започната от Pyrhel, 18 Ноември 2012 19:41:04

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Pyrhel

Нещо не ме свърта, мисля да си затъмня фаровете на мондеото, заедно с горната, долната решетка и халогените... На мен нещо много ми допадна как стоят. На вас?

Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

Alexander

Аз отдавна съм ти казал моето мнение, още като затъмних моето - GO,GO,GO!  8)
"Kолкото мастурбацията може да бъде секс, толкова и карането на нова, скъпа и мощна кола на газ е удоволствие!"

by hotblooded

Marlboro

На мен лично въобще не ми хареса. На живо не бях виждал, докато не видях това на momo, хич не ми хареса пак  и това си е.  :D
Момичета, при тези цени на бензина, не идваме само за се видим!

ffmk1l

Едно време колите се правеха от инженери, а сега - от икономисти...

tha22don

Аз съм ЗА!
И на моето Фокусче бих искал да го направя, заедно с промяна на оранжевите индикатори вътре, но си е доста работа, а колата я карам всеки ден. (оправдания всякакви мога да си измисля по този повод :) ).

joro_6669

momo76

Намери си и прозрачни капачки за мигачите да ги разкараш тези оранжевите. Някъде в английския форум пишеше от каква кола стават, май голфче беше.

Bobi

Ъъъ, че аз доколкото помня неговите са си прозрачни ?

supertorr

Цитат на: momo76 в 18 Ноември 2012 21:23:30
Намери си и прозрачни капачки за мигачите да ги разкараш тези оранжевите. Някъде в английския форум пишеше от каква кола стават, май голфче беше.
За тези във фара ли става дума? Другите са си бели!

Дайте малко информация за затъмняването- предполагам фолио, но не се ли намалява пропускливостта на светлината..

Pyrhel

Прозрачни са на габаритчетата:

За мигачите във фара говорим, ще ги отварям и ще ги клепам с боя... Ама така като си го гледам... И така си ми харесва :D

Иван Вълков

Мисля че става въпрос и за блендата вътре, не само за стъклото, за вътрешните мигачи(който са в фара) колегата предлага да се направят бели.

п.п. Лично мнение че на светла кола така стоят по-добре. Иначе малко се усложнява за да се върже с друга част от външността. Аз не бих ги потъмнил в твоят случай.

Ако жиците могат да бъдат свързани по два различни начина,то първият от тях задължително гръмва предпазителя!!!

Pyrhel

От Фокус Мк1 стават тия лупички на мигачите, сега намерих темите им :)

Много снимки разгледах в нетя, ама на светла кола е голям чеп. Хич не ми хареса. На червена, синя, черна и по-тъмно сива стоят зверски яко, ама на разните стардъст силвър и машиин силвър не става. Особено както съм и с повече хром. Затова като отворих фаровете, наклепах силикона, няма да ги бутам.

amplified

Dmitarcho

Добре де, зарибихте ме :P Кажете сега как да ги затъмня, в смисъл, вътре с какво да ги намацам да станат чернички и стъклото/пластмасата ?
Ръца Пръца

Светльо

Това ще е първото нещо което ще направя взема ли МК3, а на твоето както е сиво ще седи брутално с тъмни фарчета и решетки..
ето едно примерче от мен:

Pyrhel

На Жоро от Поликар СТ-то вече е с решетки като моите, определено изглежда по-добре от това с черното. Моят вкус продължава да бъде:
Цитат на: Pyrhel в 20 Ноември 2012 02:34:33
на светла кола е голям чеп. Хич не ми хареса. На червена, синя, черна и по-тъмно сива стоят зверски яко, ама на разните стардъст силвър и машиин силвър не става. Особено както съм и с повече хром. Затова като отворих фаровете, наклепах силикона, няма да ги бутам.

Обаче Борко ми даде хубава идея за друг цвят, който ми допадна:

Alexi

мен ме кефи повечко хромец/кристални фарове .. тия черните фарове и решетки по горе - не ме кефи .. губи се детайла ,не можеш да кажеш решетката каква е точно 1 черен картон да сложа пак така ще стои ...

tropper

Ако ще боядисваш хормираната решетка дай да ги сменим с мойта, тъй-тъй ти ще боядисваш, поне аз да си имам хром  :D :P
Късото съединение прави силата!

http://www.zahranvane.com/

Pyrhel

Различни са преди и след фейса, моята е по-голяма :)

B.Stoilov

Е някой в крайна сметка ще сподели ли къде качесвено извършват тази услуга? Аз съм решил да боядисвам или да фолирам блендите на фаровете на C-Max-a. Идеи къде?

Dmitarcho

Аз моите фарове ги дадох за боядиаване в автосервиз където боядисват коли. Боядисвах вътре..около лефлектора. Всеки бояджия ще го пръсне това, даже и ти мобеш..със спрей някакъв ;)
Ръца Пръца

valyo08

Цитат на: Dmitarcho в 14 Януари 2016 17:21:25
Аз моите фарове ги дадох за боядиаване в автосервиз където боядисват коли. Боядисвах вътре..около лефлектора. Всеки бояджия ще го пръсне това, даже и ти мобеш..със спрей някакъв ;)
Моите са така,и в съчетание със черния металик на колата,е доста сполучливо.На някой може да не му харесва,но за мен е разкошна визия.Разни хора-разни идеали,дядо Вазов го е казал.