Motul X-Clean vs. X-Cess

Започната от Pyrhel, 05 Октомври 2015 14:41:11

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Pyrhel

Някой ровил ли е в подробности каква е разликата между 2-та Мотул-а ot 8100 серията: X-Cess и X-Clean? X-Clean е по-скъп, но разликата в цената на 5-литровата туба е минимална, така че не мисля, че е показател в случая.
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

TourneoRS

На хартия  X-Cess е по-доброто масло . Другото има спецификация за помпа дюза и сигурно затова е малко по-скъпо. Ти за Фиестата ли питаш ? :)
IVECO -  с него не се ходи надалеко .

Pyrhel

За Ситроена. Много съм доволен от Yacco-то, но се издразних, че Мотул-а е на по-ниска цена. Мисля да сипя от него този път и се зачудих кой от 2та. 5w40 сипвам, според каталога на Мотул дават 5в30 и от 2та вида, 5в40 само X-Cess.

Vanko

Мотула колко е за 5 литра?

Alexi

това за двигателя или ще го гориш :))

Pyrhel

60 и няколко лева са и 2та Мотул-а, Yacco-то беше около 100 лв. Това за 5л.

Alexi

е то цената е почти наполовина ,взимай някой от мотулите и това е

opex

Аз съм се ровил, защото такова ще е следващото в Ескорта и Xcess по-доброто масло както са писали също по-горе, но защо вече не помня.
qaяכSTuning
"I'd rather lose by a mile because I built my own car, than win by an inch because someone else built it for me. Your car is your story, so don't let someone else write the book."
Нося отговорност за това, което съм казал и което съм имал предвид - Не нося отговорност за това, което е разбрал някой отсреща.
Suum cuique

Pyrhel

Ясно, мерси. Остават ми 4-5к до смяна, но може и да избързам, много черно ми се видя оня ден на щеката.

Vanko

Yacco е около 75лв за 5л, отиваш в магазина и с лек пазарлък си тръгваш с тубата срещу 75лв, с филтъра може за 85лв да вземеш всичко.

Pyrhel

Ти като на битака или в Евро07 :))
Днеска ходих на гости на момата от магазина на Голфаджиите :)) Мотула при нея (от Про Спийд) е 67, в NGT - 61, масло1 - 59 лв.

ПС: Масло1 държат най-ниски цени на всички течности засега, жалко, че новият им магазин, който е на 2 мин от нас не е особено зареден

TourneoRS

Аз пък си мислех че масло1 и НГТ са едни и същи продавачи.Наистина работят с минимална надценка . Ти що не пусняш няколко "Анкетьора" да подкокоросват, това имате ли, това нямате ли ?  :D За една седмица и фаянс ще докарат . :D  Лично мен такива магазини ме радват, напук на официалните вносители които изглежда пушат развалена трева .
IVECO -  с него не се ходи надалеко .

Pyrhel

Тц, maslata.bg и NGT са едно и също, maslo1.com е друго. Да, абсолютно, разхождам се до NGT-то с кеф дори и за О-пръстени и дифтунги. Като наближи смяната ще мина да поръчам всичко в maslo1.