Парктроник и седалки мк3

Започната от thuggy, 22 Април 2015 17:13:25

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

thuggy

Здравейте,

До колкото разбрах от четене до момента фокуса ми е мк3 произведен 2009год!?

Въпросът ми е има ли начин да се монтира фабричен парктроник и колко би струвало?

Вторият ми е, чувствам, чеседалките не са ми удобни. Има ли друг салон за този модел и може ли да се монтира?

Благодаря за съдействието!

Alexi

Фокуса ти вероятно е Мк2.5 ,фейслифта на 2 - фабричен парктроник има начин да се монтира но надали ще е особено евтин ,по скоро си сложи някой китайски същата работа върши .. салони има най различни ,за да е удобен най малкото трябва да има регулиране на лумбалната опора на шофьорската ,на високите оборудвания има

thuggy

А някой слагал ли си е такъв китайски афтермаркет парктроник? Бихте ли препоръчали, че са много(нещо изпробвано)?

botev73

Цитат на: thuggy в 23 Април 2015 17:07:10
А някой слагал ли си е такъв китайски афтермаркет парктроник? Бихте ли препоръчали, че са много(нещо изпробвано)?
Аз си сложих-ктайче за 25-30 лв с доствката.От 1 г. съм с него и съм доволен.

Ford Fokus MK 2,5 100

botev73

Цитат на: thuggy в 23 Април 2015 17:07:10
Колега,не помня от този или другият форум,беше обяснил нагледно със снимки как си го е поставил-от къде минават жиците,начина на свързване,цвета на жичките....Не е сложно,човек с нормални познания,би се справил.Най-хубавото е,че братята китайци са сложили и борд-камбаната за пробиване на отворите.Взимай един от ОЛХ-а и си го монтирай сам.
Ford Fokus MK 2,5 100

thuggy

Ами и аз си мисля, че е доста лесно. Просто гледам в ибей има за по 12паунда и 20. Изглеждат ми еднакви, само с различни размери. Като цяло много се чудя за този дисплей, защото за мен звукът е повече от достатъчен. Та за това питам някой с опит да даде съвет за конкретен модел. Явно каквото се падне... :)

Dmitarcho

И аз съм с такъв китаец вече повече от година и работи без проблеми ;) Има и звук този парктроник, като не искаш да се вижда дисплея - криеш го някъде, и само звък ще се чува :D
Ръца Пръца

thuggy

Пробиването крие ли опасност? Понеже още не съм огледал кабелите как влизат в купето(трябва ли да се пробива)?

Dmitarcho

ne znam kak e pri focusa... na mondeoto ima greda zad bronqta,i trebva da se gleda kyde se probiva - da ne se uceli gredata,che nqma da vleznat datchicite . za kabelite ne se probivat dupki, vkarvat se prez otdushnicite. potyrsi v razdela za mondeo....tam sym puskal tema kak go montirah pri men parktronika.
pak se izvinqvam za latinicata :)
Ръца Пръца

marti1996

всичко което не е заводско не струва(за мен), защо ще си дупчиш бронята?,
сложи и 1 теглич, това е идеалния парктроник.
има едни където не се дупчи бронята с лента.

Marlboro

Цитат на: marti1996 в 24 Април 2015 11:14:27
От такива дебили, като тебе, които вместо парктроник слагат теглич, нормалните хора си ремонтираме колите. То бива глупости, ама...
Момичета, при тези цени на бензина, не идваме само за се видим!

botev73

:D :D :D :D :D :D
Цитат на: marti1996 в 24 Април 2015 11:14:27
всичко което не е заводско не струва(за мен), защо ще си дупчиш бронята?,
има едни където не се дупчи бронята с лента.
Ford Fokus MK 2,5 100

botev73

Цитат на: thuggy в 24 Април 2015 09:45:10
Пробиването крие ли опасност? Понеже още не съм огледал кабелите как влизат в купето(трябва ли да се пробива)?
Колега моя Фокус е като твоя.Отзад бронята няма греда,погледни от долу как изглежда.Мериш,шериш и..пробиваш смело.В Ибея не знам колко са,но тука в ОЛХ са от 20 до 40(едни и същи,само търговците са различни).Пак ти казвам,поразрови се в тоя или другия форум и виж,има тема СПЕЦИАЛНО ЗА МОНТАЖ НА ПАРКТРОНИК.И не се занимавай с глупости,като тегличи и......др простотии.
Ford Fokus MK 2,5 100

botev73

Ford Fokus MK 2,5 100

thuggy

Мисълта ми е, че понякога като човек гледа цените разчита на по-голямо качество.. Но явно случая не е такъв :) Иначе не превозвам домати и прасета, че да слагам  теглич.

botev73

Цитат на: thuggy в 25 Април 2015 00:22:22
Мисълта ми е, че понякога като човек гледа цените разчита на по-голямо качество.. Но явно случая не е такъв :) Иначе не превозвам домати и прасета, че да слагам  теглич.
Взимай смело едно китайче и го мятай.Ето и аз и Димитарчо сме с такива и се бачкат и вършат работа.Като се развали,взимаш друго за 20-30 лв и си патрон.
Ford Fokus MK 2,5 100

botev73

Ford Fokus MK 2,5 100