Фокуса на Botev73

Започната от botev73, 11 Март 2015 23:58:25

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Dmitarcho

По прага не е ли лесно да се пусне кабела до опред ... по предната колона .. и отива до огледалото :) Но и там добре стои парктоника :)
Ръца Пръца

botev73

Понеже си падам малко маниак по колите,които съм имал до сега(първата ми беше един ЕСКОРТ-90 кончета),си поръчах ето това по моя снимка на колата.Мога смело да кажа че човека е профисионалист.Дори лентите по вратите се виждат.

Ford Fokus MK 2,5 100

botev73

Дори човека ми предложи да ми напише и рег.номер на колата,но понеже тогава беше още на лизинг-отказах.
Ford Fokus MK 2,5 100

hotblooded

Метално ли е и колко струва?

botev73

Цитат на: hotblooded в 22 Март 2015 22:51:38
Метално ли е и колко струва?
Да,метално е.Беше към 20 лв,защото е бил първият Фокус,който е правил човека.Поне така ми каза де.От ОЛХ съм го поръчвал,човека беше от Пловдив.
Ford Fokus MK 2,5 100

pAbLo

Цитат на: botev73 в 11 Март 2015 23:58:25
От миналата година съм притежател на Форд Фокус МК 2,5 (2010 г.) на 60 000 км(мисля че са реални) 1600 м3,100 к.с.Купихме го от Мото Фое Варна-върнат от лизинг.
Това му е оригиналната снимка,без екстрите
Браво,як мотор си взел..
Дано не гори много,че тея кубици си папкат здраво 8)
"If one day the speed kills me, do not cry because I was smiling" - Paul Walker
Човек дори и добре да живее,рано или късно ОТНОВО си КУПУВА ФОРД :D :D :D

botev73

Та така....дойде времето и на калобраните,купени от ИБей,от братята китайци.Предните........малиииии......голямо рязане и прекрояване беше.Абе китайска работа.Задните паснаха от раз ;D.Тъй и тъй бях свалил джантите със зимните гуми,заради калобраните,и реших че е време за летните.

Ford Fokus MK 2,5 100

botev73

След това реших да я поизмия,да добие малко вид.

Ford Fokus MK 2,5 100

botev73

М/у другото си смених и маншона на лоста за скоростите-беше се скъсал.Купих си нов,от ЕСТЕСТВЕНА кожа само за 10 лв-универсален.И той не мина без корекции-бая рязане и шиене падна,но се получи добре.За съжаление забравих да го снимам.
Ford Fokus MK 2,5 100

ihovahi

Много хубав Фокус. Браво  (fri)
Който фôрка "майстор" си нахôда!

botev73

Цитат на: ihovahi в 29 Март 2015 20:37:14
Много хубав Фокус. Браво  (fri)
Мерси колега,старая се.
Ford Fokus MK 2,5 100

botev73

Малко пастиране и полиране.Доволен съм от резултата.

Ford Fokus MK 2,5 100

botev73

Бая търкане падна,ама като не си вземам машинка за полиране-така е.
Ford Fokus MK 2,5 100

ihovahi

Точно щях да те питам дали сам си полирал, а то се оказа, че хем сам хем на ръка. Резултата е идеален. Браво за старанието  ^-^
Който фôрка "майстор" си нахôда!

botev73

Ааааааа.....мерси,мерси.Такава мускулна ме е хванала.......не мога да си налея ракията тая вечер ;D ;D ;D
Ford Fokus MK 2,5 100

Dmitarcho

ДА взема д ти докарам и едно комби :) Тъкмо си загрял :D Супер е станал Фикуса - браво ;)
Ръца Пръца

botev73

Цитат на: Dmitarcho в 18 Май 2015 06:37:22
ДА взема д ти докарам и едно комби :) Тъкмо си загрял :D Супер е станал Фикуса - браво ;)
За комбито ще взема една машинка за полиране.Един авер има и ми я даваше-аз обаче НЕ,на ръка.
Ford Fokus MK 2,5 100

Dmitarcho

И на мене има кой да ми даде машинка ... но като не съм го правил тоя номер до сега .. и ме е страх ;) А ефект определо има - поне при теб :)
Ръца Пръца

botev73

Цитат на: Dmitarcho в 18 Май 2015 20:49:03
И на мене има кой да ми даде машинка ... но като не съм го правил тоя номер до сега .. и ме е страх ;) А ефект определо има - поне при теб :)
Има,и то определено.От 6-7 год. ползвам една полир паста-КОСТЕНУРКА(така се казва на Български),мисля че беше Английска,но не съм 100% сигурен.М/у другото лесно се изчисти пастата.А за машинка,и мен ме е страх малко,като не съм виждал как го правят.Знам,че при по високи обороти може да се надигне боята.Ама колко високи???
Ford Fokus MK 2,5 100