Проблем с алармата и заключването

Започната от piksi88, 14 Март 2015 12:55:28

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

piksi88

Здравейте колеги,
Имам форд фокус тдди. Купих си модул за него така, че да мога и аз да се накипря с сгъваемо дистанционно. Купих модула сложих го на колата и след като смених батериите на ключа ( от мондео) успях да го обуча. Отключва заключва и отваря багажника. Но без шофьорската врата. Когато тя е затворена дистанционното заключва всичко, кога е отворена заключва и веднага ги отключва. Според мен проблема идва от алармата която е вързана така, че за да се задейства трябва да се отвори шофьорската врата. Явно "специалиста" който ми постави алармата е отрязал вратата. Обаче интересното е че като си заключа вратата от вътре всички врати се заключват/отключват с нея. Алармата е китайска загубил съм упътването. Някой да се сеща какво да направя ще съм благодарен на всеки който ми отговори.  ???

Dmitarcho

Цитат на: piksi88 в 14 Март 2015 12:55:28
Когато тя е затворена дистанционното заключва всичко, кога е отворена заключва и веднага ги отключва.

Това е напълно нормално ;) Защо си мислиш, че има проблем ?
Ръца Пръца

tropper

Цитат на: piksi88 в 14 Март 2015 12:55:28
... Но без шофьорската врата. Когато тя е затворена дистанционното заключва всичко, кога е отворена заключва и веднага ги отключва. ...
Ако е наистина отворена - да зее навън - нормално, както каза и Дмитърчо.
Как отключваш/заключваш досега? С ключ или с друго дистанционно? Ако досега си действал с ключ, е много веротно да ти е развалена ел.бравата.
Късото съединение прави силата!

http://www.zahranvane.com/

piksi88

Колеги след 3 часа ровичкане виновника е премахнат

Не си слагайте Китайски евтини простотии в колите и още повече от майстори които не знаят къде се намират. Нямаше кабел по-дълъг от 20 см всичките кабели бяха нарязани по 20 см и бяха свързани ей така и с изолирбанд явно човека е слагал парчета кабели останали от други интервенции. Човека беше направил комбинация от старата ми аларма и новата много ум се иска да вържеш успоредно 2 аларми.
Благодаря на хората които дадоха своите идей.  (rofl) (rofl)

Dmitarcho

Като махна алармата заключват ли се всички врати с бутона на ключа ? Пробва ло двойното заключване ? ;)
Ръца Пръца