Ford Fokus заменяемост на 5000 RDS Е-О-N с 2 DIN?Свързване на USB ?

Започната от s_toshkov, 03 Март 2015 20:51:41

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

s_toshkov

Здравейте , както вече писах в друга тема - вече съм част от клуба -от няколко дни съм собственник на Форд Фокус комби ,2001 г. , 1,6 ,Джиа изпълнение - 4 ел. свъкла, ел .огледала, тъмен махагон , кожен салон , газов инжекцион и т.н.

Имам въпрос относно "музиката " в колата .Оригинално си е с касетофонче RDS 5000 E-O-N CD Changer с управление от волана (много удобно).Възможна ли е замяната на това оригиналното касетофонче с някаква китайска или друга 2 din мултимедия (имам някакви спомени че съм чувал че тези неща на форд са молко по-малки от 2 дин).Има ли възможност да се подмени с нещо по-модерно ?Някои правил ли нещо подобно ?Ще може ли да се използва отново дистанционното от волана ?Налага ли се някаква интервенция по рамката около мултимедията , защото при мен рамката е тъмен махагон и е много добре запазена , не ми се иска да я увреждам.

Ако реша да си остана с оригиналното касетофонче RDS 5000 E-O-N CD Changer какви са вариантите да включвам външни източници , например през USB и ще може ли да се използва отново джойстика до волана ?

Друг вариант които ми хрумва е FM трансмитер или адапторна касета , но тогава предполагам ще има и доста паразитен шум ?

Иван Вълков

Видео отговор. Това става ако имаш изход за ченджър.

Ако жиците могат да бъдат свързани по два различни начина,то първият от тях задължително гръмва предпазителя!!!

Dmitarcho

Мда... Търси дали има копчр на кастфона "CD changer " и после погледни отзад буксата на кастфончето. Така ще ти работи и джойстика на волана, поне ще можеш да усилваш и намаляш, за смяната на песни, не съм много сигурен, но би трябвало и то да работи. С китайче 2дин ще трябва да преправяш дистанционното на волана, и пак ще е с ограничени финкции ;)
За касетката - забрави го тоя вариант - качеството е отвратително. Трнсмитера...приемлив вариант, но този на Ивам Вълков е още по-добър ;)
Ръца Пръца