Несъвместим оригинален ключ

Започната от Ина Тодорова, 28 Януари 2015 08:30:28

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Ина Тодорова

Проблемът е следния, когато купувах Фокусника от автокъщата ми дадоха 2 ключа, единия така и не палеше още там(върти до контакт ), не отключва вратите. Та реших да отида на ключар да направи до някъде сверка с другия ключ ( да уточня единия е с дистанционно, другия е от обикновените ключове) и ключаря казва тези ключове са напълно еднакви. Викам тоя си прави базик с мене и вчера пак се наканих да отида само че този път при човек, който и програмира автомобилни ключове. Човека вика ключовете са еднакви вика я дай да идем до колата, отиваме пробва не става. Проверява ги с уред и съответно му показва, че двата ключа са еднакви програмирани по един и същи начин, че и двата са оригинални излезли от завод на Форд. Така и не можа да ми помогне, някакви идеи или поне, ако някой има идея при кого да отида който ще може да ми помогне.

Dmitarcho

Дали е възможно, компютъра да го е забравил този ключ ? Като завъртиш ... нищо не се случва, нали, само светват лампички, и стартера не върти ? Ако е така, имобилайзера не го распознава. Прескочи до МП ... да те закачат на диагностика, да видят колко ключа има запаметени в компютъра - мисля, че до 4 бр. можеше. И с двата ключа можеш да отключваш/заключваш от ключалката на вратата, нали ;)
Ръца Пръца

Ина Тодорова

Не точно там е проблема, че не мога и да отключвам с единия

G_o_c_e_v

До студентски парк има човек, който се занимава с авто ключове. Ако искаш да ти дам номер да му звъннеш и да отидеш при него?
Автомобила не е признак за социален статус, така че не го възприемайте, като такъв!

Ина Тодорова

Цитат на: G_o_c_e_v в 28 Януари 2015 09:40:11
До студентски парк има човек, който се занимава с авто ключове. Ако искаш да ти дам номер да му звъннеш и да отидеш при него?
Ще съм благодарна ако ми дадеш номер все пак трето мнение не е излишно. :)