Джанти за Focus Mk2

Започната от sasooo, 13 Февруари 2014 21:59:30

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

sasooo

В момента съм със джанти 15ки железни.Искам да купя лети и да са и те 15ки но кои размери да гледам j-? ЕТ-? за focus 2007 1.6TDCI 90кс

Bobi

sasooo

Мерси точно това ми трябва.

whaaazp

Тази таблица не знам колко е вярна за Фокус МК2, но за МК1 няма много общо с истината...

К.Методиев

То и за мондео малко не са точно така за 15-ки, а има и 14 там но липсват.

- Има две житейски правила: Правило 1 - Не се тревожи за дреболии. Правило 2 - Всички неща са дреболии.

sasooo

Колеги, отскоро имам FOCUS 2007г tdci и е с 15ки джанти железни.Искам да си взема  и лети,но неразбрах оригиналните какви са 15ки или 16ки

Bobi

Обединих ти темата.

На 28 стр. от каталога в тази тема може да намериш всички джанти, с които Фокус 2 излиза от завода.

sasooo

По този каталог 15ки има един единствен  модел всичко е 16ки така ли е? Това означава че вераятноста да намеря 15ки е нищожна,дори и чисто нови.

Bobi

Намират се. Разгледа ли с обявите в мобилето за ударени фокуси?

sasooo

Проверявам постоянно.Да ви питам ако ofseta е 35 примерно това проблем ли е.До колкото разбрах това е колко да е изнесена джантата.

rosko46

не мисля, че е проблем  8)

martin_krastev

За да не отварям нова тема, искам да питам при такива показатели (5x108x65mm ET35 7Jx15) на джанта, има ли проблем да се монтира на фокус мк2, при положение, че оригиналните са с J63.4?
Благодаря предварително!

Pyrhel

Това J е за предния показател, 63.4 e централният отвор. Ако на другата джанта е 65 има 1.6мм разлика в диаметъра и не е добра идея, попринцип идеята е главината да е плътна по централния отвор.
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

martin_krastev

Ясно,  благодарско!

martin1977

Има втулки за тази работа, но не съм сигурен, че се намират с такава малка разлика ... прекалено тънки трябва да са.