Регионална среща в Къща за гости "Арима"

Започната от Ина Тодорова, 13 Април 2014 22:23:02

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Nebhotep

Да подканвам, но както виждаш всичко е прозрачно и всеки е поканен. А да ме солиш нямаш основание, в твоите думи от коментара че няма да биеш безумни километри звучи нотка на заяждане и някакво раздразнение че се организира изобщо нещо.
Предлагам ти като модератор да изтриеш от темата всичко след твоя коментар, за да не пълним с глупости темата на колегите. Поздрави!

Глупаците спорят с другите, а мъдреците със себе си!

Ина Тодорова

Добре аз съм съгласна, че е далеко, нека някой се хване и да организира на друго място. Както каза Веско всички са поканени, който желае да потвърди, а и в крайна сметка това не е Национална, а регионална среща. :)

ihovahi

Веско, повярвам ми, че ако е имало дори и малка нотка на заяждане... сега нямаше да обсъждаме измислени "нотки на заяждане" а реални. Аз лично няма да изтрия нищо, защото съм изказал мнение за мястото на събирането от лично моя гледна точка (ще те помоля да не даваш постоянно съвети на потребителите как да пишат). Просто споделих, че на мен ми е далече а никой нищо не ми отговори на първият ми, за това и написах втори коментар.
Събирайте си се.  (fri)
Който фôрка "майстор" си нахôда!

Ина Тодорова

Както казах организирайте и ще дойдем аз не държа на мястото :)

Nebhotep

Колеги, мисля че е крайно време, който има желание да присъства да заяви участие в събирането на 14 и 15 Юни.   (gathering)
Моля за повишена активност, тъй като Ина трябва да резервира местата в близко време!

kaloqn

Имам въпрос, както и миналия път - приемат ли гости с куче?

Nebhotep

За съжаление срещата в Шумен се отлага поради слаб интерес към събитието!
Благодаря на Ирина, че се опита да организира събитието и отдели от ценното си време и съжаляваме, че не успяхме да наберем достатъчно ентусиазирани хора.  :-[  :'(

ihovahi

Веско, вместо да пишеш към мен язвителни коментари във форума и в скайп, да ме бяхте послушали и да бяхте направили събирането в централната част на България. Ще следя с интерес къде ще направите следващо събиране и ако е сравнително близко ще се видим.
Който фôрка "майстор" си нахôда!

Pyrhel

Някой може ли да удари рамо за В. Търново една среща?
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

Dmitarcho

Аз ще ударя,ако не се появи някой търновец.
Ръца Пръца