Разход на S MAX

Започната от toto, 13 Януари 2014 14:16:09

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

toto

Нямам снимки на колата, но е като твоята в общи линии с понорамен покрив с поръчков кожен салон е, може и да сте я виждали в сайта на мото пфое седеше, златиста на цвят.

kaloqn

На пръв поглед е висок разхода, но при само 3 км пробег ми се вижда съвсем наред.

Аз лично не съм забелязал при мен да надхвърлям на Галакси-то 10-11 градско,
с уговорката, че рядко имам под 50-60 км/ден в града.

toto

Да ви кажа има и  още нещо сутрин на студена като запаля работи неравномерно все едно пропуска цилиндър. Дори ако не подавам леко газ докато поеме гасне. Може и от това да е причина за разход. Това дюзи ли са що ли?

mitakinen

Ако те притеснява нещо отиди да и направят една диагностика. Така само врачка може да ти каже дали са дюзи :)
Жалка работа - никой от УС-то не пое отговорност - няма мъже, само мижитурки

toto

Правих цялостен преглед в Мото пфое като я взимах, за такива проблеми нищо не са ми казали, а все пак и гаранция ми дадоха. Иначе пали лесно сутрин.

whaaazp

Тъкмо ще се възползваш от гаранцията  ::)  Явно нещо не е наред, щом гасне...

toto

Не винаги гасне, но се случва. То да видим и тая гаранция кво ще поеме изобщо

Alexi

може да има свещи изгорели ,сутрин е студено

toto

Пали лесно обаче. Просто като запали малко трацка докато изравни

ihovahi

Който фôрка "майстор" си нахôда!

toto

Всичко съм сменил скоро в мото пфое, не би трябвало да е от филтри. да не е вода се чудя

Alexi

пробвай да смениш бензиностанцията

toto

То вярно така ще стане май :))

mitakinen

Моята като и сложа нафта на Лукойл се разтраква като трактор, на Ромпетрол - почва много да пуши комина. И най-добре е с скъпата на ОМВ
Жалка работа - никой от УС-то не пое отговорност - няма мъже, само мижитурки

toto

Аз сега съм със скъпата на омв. Само че сигурно зависи и от самата бензиностанция