Ford Focus Mk1

Започната от ForeverFord, 27 Октомври 2013 20:57:23

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

ForeverFord

Здравей, за вътрешното е л затъмняващо огледало съм по забравил как беше.Трябва да го видя. сещам се че вземем ток от бушоните направо, имах едно празно гнездо.

За темпомата ти трябва
- Електро мотор с букса и по дълги кабели
- Бутони
- Лентов кабел с букса и по дълги кабели (преди да вземеш лентовия кабел с буксата, си виж твоята букса каква е.Има мисля два вида букси.Търси като твоята, по този начин цветовете на кабелите ще си отговарят.)
- стоп машинка за спирачката - зелена на цвят (тази машинка се слага до другата стоп машинка която е тъмно зелена.)

- Стоп машинка на съединителя (трябва да е червена и с 4 пинчева) Аз лично не я намерих и не съм я слагал.

С какъв двигател си?

Изпратено от моят D2303 с помощта на Tapatalk
Легенди:(fe) "качи света на колела";
    Stop Walking,Keep Driving by (fe)

К.Методиев

Ами честито, радвам се, че стана, аз моя също го оправих оказа се дефектен бутон на спирачката, бях сложил чисто нов но даде фира, сега съм сложил от фиеста след 2003 пак е зелен и е същия нз дали го има на бензиновите но на 1.4тдци го има, за инфо го давам само ако някой има проблем. :)

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

- Има две житейски правила: Правило 1 - Не се тревожи за дреболии. Правило 2 - Всички неща са дреболии.

randity

От темпомата се отказах.. много игра за 2 пъти максимум излизане извън града  :D

Виж, за огледалото обаче се навих много и започвам да търся инсталации и букси, за да си го вържа  ^-^
Моля се един ден хората да разберат, че автомобил се кара с глава, не с крака и ръце.

ForeverFord

Здравейте,
Малко ъп по темата.
Колицита си върви и само я обслужваме.
Темпомата е много яка екстра.  :))
Отделно вече е без спойлер, защото  го откраднаха... (не успяха да го откраднат без да го счупят)

Mondeicho

за темпомата те разбирам. аз също го слагах допълнително и не съжалявам. За спойлера наистина не разбирам какви са тези мизерници, ужас.
Животът като цяло е глупав, но графиката е невероятна.

ForeverFord

Здравейте,
Искам да Ви информирам, че колата се продава.
Ако някой има интерес, нека пише на лично.

Поздрави,