Лек външен козметичен тунинг Fiesta mk3

Започната от neldcho, 28 Декември 2014 16:46:17

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

neldcho

не съм сигурен точно за къде е темата, и реших да я пусна тук, преди няколко месеца зех една фиеста, лека полека започнах да я привеждам във вид. та въпроса ми е от къде мога да си намеря хубави джанти за този модел и ако сложа по големи от 13" , много ли ще се вдигне ? има ли начин как да се направи по ниска без да купувам спортно окачване ? :)
Аз ♥  да карам кола на 20-25г. Когато съм почивка по цял ден да е с вдигнат капак, най-обичам и като мине някой познат да ме погледне и да каже "тц тц тц.... чисто нова я зе... Майката и еба" е тва го обичам много

TourneoRS

Джанти най-често изскачат в олх.бг , може да сложиш 14 или 15  цолови с по -нископрофилни /по-скъпи/ гуми .
IVECO -  с него не се ходи надалеко .

martin1977

С 15-ки ще е най-красиво, но и най-скъпо и возията няма да е толкова приятна. Но пълно щастие няма - или комфорт, или красота.

neldcho

Цитат на: TourneoRS в 30 Декември 2014 20:51:51
Джанти най-често изскачат в олх.бг , може да сложиш 14 или 15  цолови с по -нископрофилни /по-скъпи/ гуми .

разглеждал съм в olx, точно за 15" с борд искам да сложа но ми казаха че щяла да се вдигне и да стане много грозна. вярно ли е ? :)
Аз ♥  да карам кола на 20-25г. Когато съм почивка по цял ден да е с вдигнат капак, най-обичам и като мине някой познат да ме погледне и да каже "тц тц тц.... чисто нова я зе... Майката и еба" е тва го обичам много

baro

Карам с 15 195 50, наистина малко се вдигна. След като поставих пакета от ХR2 стана по-добре. Джанти с борд тоест с малко ЕТ няма да станат ,ще опират гумите в калниците. Привърженик съм на широки 13 ,но се намират трудно а и гумите пак ще са скъпи. Зависи и на какъв размер си сега, има вариант да сложиш 195 45 15 няма да се вдигне изобщо. Диаметъра на този размер е по-малък с 5мм от диаметъра на 165 70 13. Но возията както са ти писали ще се влоши , все пак ти си решаваш.

neldcho

Цитат на: baro в 01 Януари 2015 21:40:59
Карам с 15 195 50, наистина малко се вдигна. След като поставих пакета от ХR2 стана по-добре. Джанти с борд тоест с малко ЕТ няма да станат ,ще опират гумите в калниците. Привърженик съм на широки 13 ,но се намират трудно а и гумите пак ще са скъпи. Зависи и на какъв размер си сега, има вариант да сложиш 195 45 15 няма да се вдигне изобщо. Диаметъра на този размер е по-малък с 5мм от диаметъра на 165 70 13. Но возията както са ти писали ще се влоши , все пак ти си решаваш.

благодаря много паснаха идеално

stokata95

моята е с 15ки  и задницата се вдигна защото са 195 на 65 но след месец  ше ги сменя на 215 на 45  и според мен няма да е вдигната но за от пред ми казаха да не слагам повече от 175 70 r14 .търси си джанти с малко ет тоест от 22 надоло .Говоря за 15ки