Лепене на пластмасов фар

Започната от shenti_bul, 25 Септември 2013 22:08:02

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

shenti_bul

Здравейте колеги, освен любимия ми Фокус имам и волво XC90 за семеен автомобил, преди 2 дни си намерих фара спукан и ожулена броня незнам как точно е станало, явно някой бус ме е забърсал  докато е давал назад но добре че се е усетил преди да ми смачка калника. Фара ми е от пластмасовите и е спукан в самия край, липсва парче около 1на1см, мисълта ми е ако може да добавя някакъв матерял на липсващото място и да го залепя здраво, после може да му сложа отгоре някаква веждичка като тунинг и няма да се личи, някой дали има познание по тази тема че нов фар е 1400лв :o а втора употреба го няма, просто дали мога да го възстановя, благодаря много

Dmitarcho

Направи една снимка ... да видим къде го няма парчето.
Ръца Пръца

shenti_bul

Dmitarcho

на кофти място е пукнат. Не виждам там как ще сложиш "веждичка" . Варянта е да се залепи някакво парче пластмаса /прозрачна/ и после да се полира цялото място да не се набива много на очи. ;( Провери в някой сервиз където лепят брони, дали не могат да дадат някой съвет.
Ръца Пръца

shenti_bul

Незнам трябва да питам някъде където лепят брони дали ще стане, другия варянт е че има в една морга такъв фар само че е за по-стария модел там рефлектора е различен без лупа е но стъклото е едно към едно, не е оборудван и го дават за 70лв евентуално мислех да го взема и да сменя само стъклото  обаче като видях как е залепено в канал пълен със някакво много яко лепило, твърд силикон ли е незнам но ми се видя мисията невъзможна

Dmitarcho

Има едно момче в София което се занимава с фарове. Отваря ги, да ги чисти,боядисва и такива неща. Вземай фара от моргата и сменяй стъклата ... за 100-тина лв. ще се орпави ;) не е като 1000 ;)
Ръца Пръца

shenti_bul

Благодаря, видях темата с услугите на момчето и утре ще му звънкам да видич дали ще спасява положението, а дотогава фокуса ми е на линия, поздрави

amplified

mike28

Колега, не знам дали си питал чичко Гугъл, ама аз го сторих - нов фар, като за волвото, от 250 до 850 лв, в продавалника има няколко коли на части, намерих и това, само за 150 камъка.

P.S. Е, изложих се, начи... сефте. ;D Извинявам се за недоглеждането от моя страна.

momo76

Да ама това е фар с рефлектор, а неговия е ксенонов с лупа.

Айде увеличават се Волвата във форума. :D