Какъв да ми бъде първият Форд ?

Започната от ForeverFord, 11 Септември 2012 15:46:00

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

ForeverFord

Кой според вас е най-подходящия форд като за първа кола ? като трябва да се има впредвид нещо евтино и масово,все пък ще има  огънати калници,нещо счупено и т.н.

Легенди:(fe) "качи света на колела";
    Stop Walking,Keep Driving by (fe)

hotblooded

ForeverFord

Цените на Фокусите са доста високи имам впредвид почват от 2 хиляди

hotblooded

Щом търсиш под 2 - някои ескортче или фиеста. Може и Мондео Мк1....

Pyrhel

(race)
Сиера!!!

Само после да не смениш марката и да отидеш при БМВ-тата :D
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

hotblooded

Хубави са сиерките, че защо не и Скорпионче, но много,много трудно се намират читави...
Ей тая - вЕрно е с проблем но ако не е послъгал и няма ръждоци ще си я оправиш, ще имаш чарколяци които може да продадеш/подариш на колеги от форума
Ако си фен на "крайцера аврора"

Danchev

How about a magic trick?

hitrata_lisi4ka

Моята първа кола беше Ескортчето Фифи. С мъка и сълзи се разделях с нея. А двигателя беше безсмъртен.
http://www.cars.bg/u779037
Искам нещо русо, може и метла!

ForeverFord

Аз съм си харесал тази,има доста забележки но съм мераклия
http://www.autoscout24.bg/Details.aspx?id=218936470&cd=634798635520000000

hotblooded

Всичко им е хубаво на тези ескортчета, но в един момент гният по брутално от опелите.... и то на места където не се вижда лесно. На приятел буквално му падна задния мост - ушите за захващането бяха изгнили..

Danchev

Стига да има кой да ти я докара ... при тези ниски цени на старите по-интересни фордчета, никога не бих си взел нещо стандартно ;)
How about a magic trick?

Bobi

Аутоскана в София карат коли с автовози, ако не е от някой забравен от Господ район. Цената мисля, че беше около 600 лв.

Има и много други фирми, които докарват коли.

Чебурашка

Цитат на: Bobi в 11 Септември 2012 16:40:27
Аутоскана в София карат коли с автовози, ако не е от някой забравен от Господ район. Цената мисля, че беше около 600 лв.
Тези се намират в Lucca и доста често внасят коли защото снабдяват автокъщи в Сф и Враца,но ако искаш да ти стъпи под 1000 лева вноса пиши в http://www.autoscout24.it/ кода на Lucca - 55100 и радиус 100 км,и си избери само от тези коли  ^-^

Иван Вълков

Мислил ли си за Мондео Мк2, вярно малко е по-голяма но като за студент е идеялна - хечбек или комби, че седана изглежда много изпънат, но отвора на багажникът му е малък ( за насипен товар - куфари, сакове, кашони с буркани - става). Успех с изборът и дано по-скоро да се похвалиш (thup).

Ако жиците могат да бъдат свързани по два различни начина,то първият от тях задължително гръмва предпазителя!!!

Alexi

Киро ти нали имаш орион ,стягаш го и караш той е доста запазен то до 2к няма да намериш по сносна кола ..

VENTCI

Алекси ти е предложил хубав вариант - ако наистина си решил да купуваш и харесваш Сиера може да погледнеш тази  Познавам продавача и утре ще отида да я видя пак и по обстойно - не гледай цената, която е написана  (fri)

ForeverFord

Аз приказвам за по-нататък VENTCI,ако специално ще правиш огледа за мен,недей така пришпорва нещата. ;D
Иначе Алекси идеята ти е готина и вярно че е запазен но е и по изгнил отдолу,варианта е да се направи,ама незнам дали някой тенекеджия ще се навие за толкова работа. И пак казвам че просто сега ви събирам мненията и се надявам тази тема да бъде полезна и за други  :P :P

Alexi

ами то всичко е до бюджет и за какво ще се ползва колата .. но до 2к избора е малък