Форд Сиера 2.0 DOHC турбо

Започната от Виктор Велев, 10 Септември 2012 22:32:11

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

deshi

DOHC видя бай Владо и запали :)
пс. Имаш 3 седмици да  я разработиш...
Грозен си кат` OHC  .....

toretosz

Честито,много гуми да скъса и само ГАЗ да и слагаш.
Настъпи звяра, кажи "добро утро" на целия квартал :P

yanev

Честито за новия мотор и от мен.По назад в темата видях, че си писал за полуоските на дифа.Всичко е взаимозаменяемо, на диф с неразглобяеми полуоски се слагат без проблем разглобяеми.Разглобяемите се свалят от дифа, като се махне зегерката на оста на полуоската вътре в дифа, слагаш ги на другия диф от неразглобяемите полуоски, слагаш зегерките и газ  ^-^

Илко

Ха  честито Вики  пожелавам безброй скъсани гуми :)
Илко

Gredarov

Надявам се дълго време да те радва.

Радко

Честото и от мен! Колко неща за минимално време правите... няма дриги като вас  8) Двигателя много добре заработи равномерно. Успешно разработване и дано и на трета да оставяш следи с него  ::)

Виктор Велев

Бла

Alexi

S.Stoyanov

Викторе като го настоите дзеверо качвай клипче да знаем за какво иде реч  (rofl)

Виктор Велев

Стоянски колата си е настроена и се кара всеки ден и ти много добре знаеш возих те,ама не виждам смисъл да пиша каквото и да е!

Не искам за засенчвам къде,къде по интересни теми като:  ''Какво слушате в момента ?'' или ''Филмарска тема'' !

П.С. Нищо лично към никой!

toretosz

Вики пожелавам ти много скъсани гуми и само настрани.

п.п. внимавай с тона ще те баннат за писта Хасково  (rofl)
Настъпи звяра, кажи "добро утро" на целия квартал :P

hotblooded

Цитат на: Виктор Велев в 12 Март 2014 18:45:36
Стоянски колата си е настроена и се кара всеки ден и ти много добре знаеш возих те,ама не виждам смисъл да пиша каквото и да е!

Не искам за засенчвам къде,къде по интересни теми като:  ''Какво слушате в момента ?'' или ''Филмарска тема'' !

Вик, за разлика от тези двете теми, твоята е четена от всички от край до край... Може да си обиден на някои, но едва ли си обиден на всички тук...

S.Stoyanov

Цитат на: toretosz в 12 Март 2014 18:55:00
Вики пожелавам ти много скъсани гуми и само настрани.

п.п. внимавай с тона ще те баннат за писта Хасково  (rofl)
Цаче той там ще се прояви като готованец-отива, плаща и кара

2.9

Рaдвaм се дa видя темaтa ти рaздвиженa(fri) (fri) (fri).поздрaви и от мен иииии-пиши зa дa гледaме!!

hotblooded

Цитат на: S.Stoyanov в 12 Март 2014 19:09:53
Цаче той там ще се прояви като готованец-отива, плаща и кара
Няма как да си плаща, хем да е "готованец"!

vladi tanev

Наборче можем да се пробваме на едно тандемче на Хасково
ама ти междодругото знаеш ли че май забравих да ти запаметя настройките  (omg) (omg) (omg) (omg)
SIERRA EVOLUTION TEAM
Бай Владо-Скорпа

Danchev

How about a magic trick?

Виктор Велев

Майната им на настройките е без тва се чудех как ще смогвам на гуми с тая сила :)

S.Stoyanov

ХАХАХАХАХАХААХХА
Теглич и ремарке пълно с гуми.....

Иван Вълков

Момчета от нас освен "морална" или физическа подкрепа - друго за момента неможем да дадем. Ще се радваме да се видим край пистата, че за пистата поне на мен ми липсва сила  :))
Поздрави

п.п. Може да се уговорим като минавате през Димитровград да се включим и ние към групата.

Ако жиците могат да бъдат свързани по два различни начина,то първият от тях задължително гръмва предпазителя!!!

Виктор Велев

Разбира се че ще се уговорим още групата не сме решили 1 или 2 дена ще караме ама като се разберем ще те държа в течение  ^-^

Поздрави!

S.Stoyanov

Другия път след такива срещи като снощната да има снимков материал и все така да върви...(другия път не сваляй заглушителя да има малко интрига без да се засяга никой)  ^-^

Виктор Велев

:-\

Danchev

Скогенци пак сцепиха мрака ... раздвижни носачи с елиминиране на щангата ^-^ wisefab за Сиера :D

How about a magic trick?

Danchev

Вик сори, че ти цапам темата ама тук ми се струва най-подходяща тая мания ...
обърни внимание и на планката на шенкела и на другата от към рейката, на която е хванат вътрешния накрайник

How about a magic trick?

Виктор Велев

Моля Модераторите да изтрият темата ми !

Предварително благодаря!