Проблем с авто ресивър

Започната от Ина Тодорова, 16 Юни 2013 10:20:19

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Ина Тодорова

Здравейте! Преди две седмици си взех едно плеърче Neo cmr 1500 работеше без проблем, но вчера смених и говорителите и сега плеъра свети постоянно. Странното е че направих бутон, от който да се изключва, за да не ми черпи акумолатора и при изключено положение рисивъра продължава да работи. Ако някой има идеи моля да пише. Благодаря предварително.

G_o_c_e_v

Добре дошла във Форума. Гледам, че си от Шумен, ако желаеш заповядай днес на неделна сбирка от 15:00 на паркинга зад централната библиотека. Там може да ти помогнат на място с проблема, ако се освободя и Аз ще дойда и ще оправим проблема.
Поздрави.

Ето я темата за Шуменските срещи
Цъкни ме :)
Автомобила не е признак за социален статус, така че не го възприемайте, като такъв!

Ина Тодорова

Благодаря за вниманието отстраних проблема  ^-^

Dmitarcho

Сподели как си го отстранил, да момогнеш на колега със същия проблем ;)
Ръца Пръца

Ина Тодорова

Рових из кабелите дали някой не давана късо, но при поставяне на друго устройство установих, че е дефект на плеъра  :)

Dmitarcho

Neo .... Какво ли друго да очакваш от него. За това озбягвам такива марки за техника,защото не знаеш кога ще умрът,въпреки,че имам познати които боравят с години с подобно продукти. Важното е , че Калинката отново има музила :)
Ръца Пръца

Ина Тодорова

Ами аз ще трябва да го сменям, защото си взех едни говорителчета, които му идват мощни :) а за това, че е Нео няма гаранция, че е от марката то беше някакъв фабричен дефект :)