Mustang ще играе в Need for Speed

Започната от ForeverFord, 12 Юни 2013 00:08:19

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

ForeverFord

Ford и автомобилните продуценти от DreamWorks са обединили усилите си, за да създадат специален Mustang за предстоящия филм "Need for Speed".

Планиран да дебютира съвсем скоро, ексклузивният мъсълкар ще разполага с широк бодикит, преден капак с двоен въздухозаборник, както и с 22-цолови лети джанти. Освен това американецът ще заложи на V8 двигател с компресор, но все още не са известни динамичните му спецификации.

По повод на проекта Джим Фарли, вицепрезидент във Ford, ръководещ маркетинговия отдел, е коментирал: ,,Във Ford сме развълнувани от бъдещото партньорство с DreamWorks и Electronic Arts, тъй като те ще пренесат епичната игра "Need for Speed" на големия екран и ще ни помогнат да разкажем заедно тяхната страхотна история."

Фарли добавя: ,,Ford Mustang е символ на свобода и оптимизъм, които ти позволяват да бъдеш човека, който си мечтал."

Премиерата на новия филм ще бъде на 14 май догодина, като обещава да бъде достоен конкурент на поредицата ,,Бързи и яростни", за която е потвърдено, че ще получи седма серия през 2014 година. Във филма се знае, че ще участват още оранжев McLaren P1, червен Koenigsegg Agera и черно-оранжев Bugatti Veyron Super Sport. Освен това ще видим и GTA Spano.
Легенди:(fe) "качи света на колела";
    Stop Walking,Keep Driving by (fe)

radoslav94

Интересно с какво са се захванали от Electronic Arts и Dream Works.Зависи коя част на Need For Speed ще се пресъздаде във филма.Но със сигурност ще бъде конкурент на Бързи и Яростни.Надявам се филма да го има в 4D кината,което мисля няма да е проблем щом тази година има Бързи и Яростни 6 на 4D,което не съм стигнал да гледам все още за жалост

ForeverFord

Добри новини за 14-годишните момчета, обичащи да прекарват часове прегърбени пред компютрите в техните детски стаи, тъй като Ford обяви, че конструирането на Mustang с 900 к.с. за снимките на филма е базиран върху видео играта.

А видео играта се нарича Need for Speed – опитните геймъри тържествено ще кимнат към екрана в този момент – а филмът ще се появи по екраните през март следващата година    , което ще съвпадне с 50-годишнината на Mustang. Мислете за този филм като ,,Бързи и Яростни" с малко повече състезания, в които и ти си участвал.

За създаването на лудия Mustang екипът на Ford се обръща към състезателната си дивизия, откъдето удрят рамо за увеличването на конските сили. Изцяло алуминиевият 5,8-литров V8 компресор сега генерира 900 к.с. Масъл карът е с поръчков боди кит, включващ по-широки арки на калниците. Освен това е с по-ниско окачване и 22-цолови алуминиеви джанти.

,,Mustang има невероятна история във филмите", коментира говорителят на Ford. И е прав. Бял Mustang кабрио се появява в ,,Goldfinger, Стив Маккуин кара един в ,,Булит" през 68-ма, а да не говорим за Eleanor от ,,Да изчезнеш за 60 секунди".

В действителност Mustang се появява в 3000 филма и телевизионни предавания. Развълнувани ли сте от неговата появява в Need for Speed? Или бихте предпочели друга кола герой?
Филмът
Легенди:(fe) "качи света на колела";
    Stop Walking,Keep Driving by (fe)

deshi

Според мен това е колата с най силно излъчване произведена някога ... не  е нито най бързата ... нито най красивата ... но в нея има нещо което никоя друга кола няма  (buddies)
Грозен си кат` OHC  .....

vladi tanev

Според мен са запазили духа на първия мустак,точно това което се харесва на нас което намираме във старите коли,и съм съгласен Гео с теб че има нещо което другите нямат.
SIERRA EVOLUTION TEAM
Бай Владо-Скорпа

Bobi

Мустангът е легенда, но недейте с лека ръка да отписвате и други легенди като Камаро, Корвет и др... Всички са номер 1 - зависи само от коя страна като фен гледаш... :)