Светеща лампа на подгрева 1.8D

Започната от TourneoRS, 23 Март 2013 21:05:42

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

TourneoRS

Преди малко се връщам от Силистра , и на едно изкачване започна да ми свети лампата на подгрева . Стреснах се  :D помислих да не е завряла но температурата беше нормална , а и карах с около 100 нямаше предпоставка за загряване . След 3-4 минути угасна сама , на влизане в Русе пак започна да свети но този път по-слабо или се получава леко мъждукане . Не можах да му хвана логиката защо го прави , на Спринтера знам че свети подгрева при грешка в компа или изгоряла свещ . Но това чудо нито компир има , нито по-специфичен датчик за тези неща  . Мисля си дали не окъсява някъде , ако окъсява значи ще прави магарии и с някой друг "уред" по колата  , а аз нещо ненормално не забелязах .
IVECO -  с него не се ходи надалеко .

hotblooded

Релето за свещите може да ти прави мизерии...

Dundee

Тоя тип изпълнения в Ескорт/Орион най-често са от проблеми в платката на таблото с бушоните и релетата. Трябва да се прегледат за студени спойки  окислени или прекъснати пътечки и др. подобни. Има доста писано по темата. Окислена платка или някоя студена спойка причиняват какви ли се проблеми и хората се чудят от къде са дошли.

TourneoRS

Аз първо там се усъмних , за бушонното табло става дума , защото когато сменях тресчотката бях смъкнал таблото настрани да не ми пречи . КОгато започна да свети лампата на подгрева , тупнах един два пъти по кутията но нямаше ефект .
От тогава насам не го е правила този номер , просто не и оставям време за размисъл за маймунджулуци  :D
IVECO -  с него не се ходи надалеко .