Фейсбук страницата

Започната от Pyrhel, 15 Юли 2013 01:01:20

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Pyrhel

Нали ще сменяме името на сдружението, а с фейсбук страницата какво ще правим... :(

Най-напред да кажа, че ако имаме над 100 лайка в страницата не можем да сменим името й. Трябва да се пуска съобщение до Фейсбук съпорта, което е много малко вероятно да се уважи. Имал съм такива случаи с фирмени страници и промяна на името на фирма и... Фейсбук не отразиха молбата ми. Лошото е, че имаме не малко лайкове там, а и страницата ни е огромна, без да преувеличавам. Материалите в нея са дооооста сериозно и завидно количество.

Някой сблъсквал ли се е с такъв проблем, имате ли идеи? Някой успявал ли е да смени името на фен страница с над 100 лайка?
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

TourneoRS

Що да бързаме , там още не са ни осъдили . Когато го направят , фейса сам ще иска да го сменя   (rofl)

ПП.Добре че каза , на доста места трябва да променям линкове в мои профили .
IVECO -  с него не се ходи надалеко .

Pyrhel

За момента не е проблем, защото fordbg.com пренасочва с код 301 към fordbg.com. Ще стане проблем ако не можем да го запазим, което ще се разбере след около месец и нещо - 2.

Иначе нали ще сме с ново име, човек, който попадне във форума с име XXX едва ли ще се накефи фб страницата да се казва ZZZ.
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

hitrata_lisi4ka

Не съм се сблъсквала с такова нещо. Но с всекидневен тормоз?
Искам нещо русо, може и метла!