Focus MK2 Estate Auto

Започната от mrmef, 25 Юли 2012 22:03:43

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

mrmef

Новия семеен "куфар" го взех да замести жадния ми вече бивш Jaguar X-Type 2,5L Auto :)

Изключително приятно съм изненадан от возията на този Фокус 2 и CVT автоматика  8) Колата я взех на 86 000 км, в отлично състояние. Двигателя е 1,6 ТDCi с 109 коня. До колкото виждам по брошурите от '06-та нивото на оборудване е Zetec Clima с допълнителни екстри.

Bobi

Красавец е! Да си я караш със здраве, но дай малко повече инфо за нея :)

tha22don

Както пише на табелата: На добър път! :)
Само хубави моменти с колата !

Dmitarcho

Само Нафта и от време на време масълце да сипваш ;) Сервиз да не видиш. Много безавариини километри и още повече хубави моменти с любимата марка ;)  (fri)
Ръца Пръца

momo76

Честито. Много да те слуша и безброй хубави моменти.
Малко страничен въпрос - какъв беше разхода на Ягуара.

Иван Вълков

Честито и от мен колега. Чудесен автомобил, комби - изглежда супер. Само дизел да му слагаш и сервиз да не виждаш  (fri)

Ако жиците могат да бъдат свързани по два различни начина,то първият от тях задължително гръмва предпазителя!!!

Alexi

от ягуар на фокус ,не знам дали да ти честитя .. тоя мотор 2.5 автомат е идеалния баланс вървеж разход и няма трошене

mrmef

Мерси за честитките!

п.п. Jag-a похапваше до към 18L/100 :) и бебешката количка му пълнеше багажника  >:(

hotblooded

Koлега, честита ти придобивка, дано повече проблеми с нея нямаш. Само един върпос, че не виждам добре на снимките - със десен волан ли е? И как се справяш със видимостта, ако си с десен волан, че аз съм се пробвал и повече не ща да се качвам на такава кола. Джаг-а продаде ли го и ако не е тайна колко му взе?

Bobi

С ляв волан си е. На първата снимка се вижда, макар и трудно. А съм го виждал на живо. Автомобилът наистина изглежда доста запазен и красив.

mrmef

Радвам се за хубава оценка Боби! Особено като бивш собственик на подобна :)

Като вземеш новия Форд трябва да полеем  (fri)

@ hotblooded - такава кола се продава поне 6 месеца и съответно бях свалил доста за спорт версията с полу-кожа и навигация. Иначе около 9-10 явно се счита за много към момента, колкото и да ми се искаше да върви на тази цена и я дадох за 8 и нещо.

hotblooded

Мерси за инфо-то, наистина в тези времена такива коли се продават евтино, за радост на търсещите и ужас на продващите.. :)

Alexi

малко след като вземах моята имаше такъв Ягуар върнат от лизинг в МР ,малко съжалявах щях да го взема него но здраве да има .. за сметка на това сега избора е много богат ако си е заделил човек 15-18к за кола :))

mrmef

Чудех се как се използва P позицията на ключа за фаровете, нищо не можах да включа от там :)

По VIN имам With Auto Headlamps, но няма позиция за ауто - и това не знам какво имат предвид.

Pyrhel

за P го натисни навътре и го завърти. Светват само ако контактният ключ е на позиция 0.
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

hotblooded

Цитат на: mrmef в 07 Август 2012 13:30:45
Чудех се как се използва P позицията на ключа за фаровете, нищо не можах да включа от там :)

По VIN имам With Auto Headlamps, но няма позиция за ауто - и това не знам какво имат предвид.
Светлини за паркиране, или нещо подобно беше. Включва само ляв или само десен габарит, мисля че се задаваше от лоста за мигачите - натискаш, завърташ (копчето за фаровете), и лоста за мигачите и контактния ключ в съответната позиция - и слез и виж какво свети

Dmitarcho

При Мондео МК2 е така, както казва hotblooded, пускаш примерно левия мигач, изгасяш колата, връткаш ключа на "P" и светят само левите габарити. При Мондео МК3 светят всички габарити - независимо дали си оставил мигач или не. При Фокус мк1 мисля, че пак светеха всички габарити - не съм го пробвал него с мигачите. Общо взето не виждам никакъв смисъл от това ;)
Ръца Пръца

Bobi

Казали са ти го и коелгите, но да потвърдя - P = паркинг светлини.

Иван Вълков

Цитат на: dmitarcho в 07 Август 2012 15:16:39
При Мондео МК2 е така, както казва hotblooded, пускаш примерно левия мигач, изгасяш колата, връткаш ключа на "P" и светят само левите габарити. При Мондео МК3 светят всички габарити - независимо дали си оставил мигач или не. При Фокус мк1 мисля, че пак светеха всички габарити - не съм го пробвал него с мигачите. Общо взето не виждам никакъв смисъл от това ;)

Не сте прави при Мондео Мк2 също се натиска ключа навътре и се завърта обратно на часовниковата стрелка от позиция "нула". Но е при позиция "нула" на контактният ключ. ^-^

Ако жиците могат да бъдат свързани по два различни начина,то първият от тях задължително гръмва предпазителя!!!

mrmef

Мерси за отговорите, трябвало е ключа да е на 0 както каза Pyrhel и вече работи P позицията :)

Някой ако знае италиански да каже какво може да се прави като ключа е боднат в скоростите?

Backstage

Цитат на: Иван Вълков в 07 Август 2012 17:35:32
Не сте прави при Мк2 също се натиска ключа навътре и се завърта обратно на часовниковата стрелка от позиция "нула". Но е при позиция "нула" на контактният ключ. ^-^
Точнооооо  :P