Грижи за кожен салон

Започната от Bobi, 24 Септември 2012 04:36:18

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Dmitarcho

Вършат ли работа тея кърпички ?!? Взех си от Лидл някакви мокри кърпички за кожа на 3М .... ей така, да има да бърша тапицерията ако се зацапа.
Ръца Пръца

Alexander

Да споделя и аз опита си с кожата вече. Първо и аз като всички напрасках кожата със Sonax-a без да я почистя и запечатах мръсотията вътре. После след като проучих малко нещата си купих ето ТОЗИ продукт. Ползва се както е показано на клипчето

Клип

Ефекта е поразителен, елемент по елемент се прави, за да не засъхне мръсотията пак, докато го избършете. Изхабих три микрофибърни кърпи, който станаха толкова мръсни, че не е истина.

След този продукт, си ги намазах хубаво със млякото за кожа на Sonax и нещата станаха като истински. Кожата придоби цвят и стана адски мека.
"Kолкото мастурбацията може да бъде секс, толкова и карането на нова, скъпа и мощна кола на газ е удоволствие!"

by hotblooded

moni74

----------------------------

Dmitarcho

Цитат на: moni74 в 12 Декември 2013 09:52:09
Ей ся ме зариби :)

А, не сега - на пролет ;) Тази опаковка от 500 мл. ще стигне ли за целия салон ? И подобна четчица .. от къде мога да си набавя ;)
Ръца Пръца

Bobi

Това май е "nail brush". Питай жена ти, тя ще ти намери. :D . Ако не мислиш да поливаш салона, тази опаковка трябва да стигне за доста дълго време.

Alexander

И аз това се питах ще стигне ли, та взех че си поръчах 2. Еми едва 1/5-та изхабих за целия салон от едната бутилка  :D. Инче аз такава четка(малко по-голяма) си взех от Кауфланд. Важно е да е с мек косъм. Ако ти дращи на ръката като я пробваш значи не е подходяща.
"Kолкото мастурбацията може да бъде секс, толкова и карането на нова, скъпа и мощна кола на газ е удоволствие!"

by hotblooded

NoSoulBorn

Мога с удоволствие да кажа, че микрофибърните кърпи на 3М без особено голямо задълбочаване в "търкането" ми изчистиха купенцето и то заблестя! Кожата започна да скърца като седнеш... Малко бях скептичен в началото, но явно напразно :D

Bobi

Кърпите на 3М са страшно добри. Аз също ги използвам. Но е препоръчително поне веднъж в годината кожата да се чисти с препарати за дълбоко посчистване, подобни на тези, които Сашо е посочил, и после да си я поддържаш с тези кърпи. Ефектът ще е още по-добър.

radikn

Да съживя темата, ще питам:
някой знае ли точния цвят/модел на алкантара-та на Мондео МК3?
Влезе ми муха тия дни... ::)
http://www.ebay.co.uk/itm/370747919520?var=640061382519&ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1423.l2649

Pyrhel

Не знам как я наричат като цвят, но моята е черна като на перфорациите е бяло отдолу, т.е. цялата е на бели точици.
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

radikn

ами ще поръчам черна, като няма в БГ за сравнение

Septerra

Колеги, аз пак изкарвам теми от прахта... :D

Взех си кожен салон да турна на Мондеото. Иска си сериозно почистване, но няма надрано, скъсано или подобно. Дайте някакъв съвет - с какво да направя първоначално почистване, тъй като е стоял, кажи-речи, навън и е доста зацапан. Мисля си за някакво първо доста сериозно почистване и после с нещо само поддръжка, за да е мека кожата. Основната мръсотия е прах, който на места е смесен с вода и е влязъл по неравностите на самата кожа. Няма петна, доколкото видях. Добра идея ли е първо с чиста вода и кърпа да се мине и после с препарати?

Marlboro

За моята ползвах това:

10тина лева, от МЕТРО. Изкара страшно много мърсотия и от порите и от всякъде.
Момичета, при тези цени на бензина, не идваме само за се видим!

Septerra

Ха, това го внася фирмата, в която работя... :)

Ще взема едно, ще мина първо с вода и после с него, да видим резултата.

Marlboro

Аз това направих, мокър парцал и наклепах с това, да попие в кожата, после забързах. Стана доста по-мека и приятна на пипане, също така и по-светла.  :D
Момичета, при тези цени на бензина, не идваме само за се видим!

radikn

Още един плюс за "костенурката" върши работа...
Моята беше много изтормозена и първо я минах с един
препарат за почистване на Astonish, после "костенурката 20 пъти (rofl)
чакам я да свърши да пробвам Sonax

n100ev

Цитат на: Alexander в 12 Декември 2013 09:27:01
Да споделя и аз опита си с кожата вече. Първо и аз като всички напрасках кожата със Sonax-a без да я почистя и запечатах мръсотията вътре. После след като проучих малко нещата си купих ето ТОЗИ продукт. Ползва се както е показано на клипчето

Клип

Ефекта е поразителен, елемент по елемент се прави, за да не засъхне мръсотията пак, докато го избършете. Изхабих три микрофибърни кърпи, който станаха толкова мръсни, че не е истина.

След този продукт, си ги намазах хубаво със млякото за кожа на Sonax и нещата станаха като истински. Кожата придоби цвят и стана адски мека.

Опитах се да открия такова нещо да си купя някъде из нашите магазини, но не успях. Единственото което намерих тези дни е това http://avtorenovacia.com/leather-cleaner1.html   , което като гледам би трябвало да е едно и също, но дали ефектът ще е същия  ::) като след почистването може да се ползва http://avtorenovacia.com/preparat-za-podhranvane-na-koja.html вместо sonax-а като лосион. На тази марка deep cleaner го има същото за след почистване.

Като цяло някой ползвал ли е този бг вариант и дали върши същата работа