Мондеото на Gambit...

Започната от gambit, 05 Декември 2012 23:01:29

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

supertorr

Пловдивчани нещо се губеха във форума, но ти с тази кола направо Блесна и запълни празнината. Просто нямам думи на споделя колко ми харесва... (race)
И редовно да си пишеш в дневника (fri) (wisdom) (wife) (whip) (batter) (box) (wdo)

SICKandPROUD

Найстина страхотна машина,джантите и седят уникално.Пожелавам ти само хубави моменти с тази кола!!!

Не са важни конете в мотора-важно е магарето зад волана !!!

mitakinen

За тази кола навивах доста време един приятел през 2009г. да я вземе след като Светльо я беше направил. Това, че е била английска няма никакво значение, защото е сменено всичко което трябва и както трябва. Километража и беше много малък в действителност и не е вярно, че е била на по 130-140 хил. км. И Светльо и Витанов малко я караха малко време така, че едва ли е минала повече от 100 хил. км. Супер е колата и си я карай с кеф - а моя човек се белосва с един скапан Нисан :)

gambit

извинявам се ама нямах време да я измия  ^-^
Първо смених демфера,ролки,оптегач и пистов ремък масло и филтри

Второ смених габаритите, с филипс крушки  че ме дразнеше тая жълта светлина от старите.

След това видях от Dundee че си е сложил карбоново фолио на централната конзола и веднага сложих и аз , чесно казано много ми харесва как изглежда,паралелно с това счупих часовника на конзолата но пък намерих случайно такъв обаче с черен циферблат , НАПРАВО ЗАСПА!! :D

Миналата година преди зимата си купих  железни 16ки че на тая 18ка сигурно щеше да ми е забавно зимата, резултата е че не ми падат пломбите по пловдивските павета :D

Иначе отвътре така изглежда

Ето още една снимка отвън

другата седмица ще сменяме масло и филтри :D

предстоят още промени ама с времето ще поствам

Alexi

Dmitarcho

Мен лично, това с кожата по таблото нещо не ми допада. Поне на снимките...на живо може да е друга бира ;) Важното е на теб да ти е комфортно вътре и като насмачкаш педала да ти се разтуптява сърцето :P
Ръца Пръца

gambit

ами аз съм решил че ще сменям таблото с оригиналното обаче сега не е момента малко понататака :)

ValkataFF

Аууу колата е просто уникална ,не съм фен на синьото  :)) но и стези джанти е просто супер .За такива джанти си мечтая много ама много......само масло и гориво да и сипваш.

ilko

Re: От 1 година си го имам и много си го харесвам!!! :D
Якичко е, как да не го харесава човек :")

Виктор Велев

Колата е просто невероятна много ми харесва апък и на ме са ми слабост Мондеотата така че....

п.п Синият цвят и стои жестоко плаче само за едни бели джанти и ще е муцка  ^-^

gambit

миии не знам според мен оригиналните лети СТ са супер :)

Виктор Велев

за мен синият цвят с бяло е класика но на всеки му харесват различни неща аз само предлагам  ^-^

gambit

Една малка фотосесия преди Чепеларе.....

ForeverFord

Помисли по въпроса за смяна на задните стопове с фейсовите!!Иначе страхотен ееее  :-* :-*
Легенди:(fe) "качи света на колела";
    Stop Walking,Keep Driving by (fe)

ihovahi

Еее тук ли си бил?! Уххх защо не писа, че ще идваш да се видим?!
Който фôрка "майстор" си нахôда!

gambit

ем аз сега видях че си от Чепеларе  (headbang)  ^-^

ihovahi

Няма нищо де :) Аз редовно слизам до Пловдив ще се разберем да се видим. А и ако идваш пак насам обаждай се :)

gambit

Цитат на: ForeverFord в 11 Май 2013 20:58:47
Помисли по въпроса за смяна на задните стопове с фейсовите!!Иначе страхотен ееее  :-* :-*

миналата година го мислех това,ама така и не се наканих да го направя,иначе единствените фейсовски стопове които гледах бяха от една морга на 150 лв бройката, освен това искам и да сложа хромирани лайсни на вратите(горе при прозорците), предната долна решетка искам да я сменя с една по хубава (има една дето долният праг е хромиран), искам да сменя и гнездата на халогените с тези, които са с хромирано ръбче.....и още един куп неща които за сега остават само бъдещи планове....лека по лека ще се прави...  ^-^

ihovahi

И на мен за стоповете ми казаха някакви космически цифри и то за втора употреба... и за това си взех нови... вярно не са оригиналните, но пък са хубави. Ако решиш ще ти кажа от къде ги взех.

kala80

Честито колега,със здраве да си я караш. И само масло и гориво да слагаш.

petermitkov

Стопове търсете от Ибей - на мене единя стоп (колата е 2006) имаше дребна драскотина и ме дразнеше и си взех от Англия - излезна 85лв с доставка и е в перфектно състояние, дори крушките си бяха на него.
sapienti sat

gambit

Хаимбоаз  ^-^ едно от любимите ми места за каране в България  ^-^