Ford Mustang къса с миналото

Започната от ForeverFord, 09 Май 2012 16:08:24

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

ForeverFord

Онлайн изданието Inside Line публикува компютърно генерирани снимки на новото поколение Mustang, композирани по описания на анонимен информатор от централата на Ford. Източникът потвърждава слуховете, че следващото "пони" ще бъде проектирано и лансирано като световен автомобил, което означава отказ от ретро дизайна и типичните атрибути на щатските мускулести коли.

Култовият янки ще се посвие на габарити, ще се сдобие с повече остъклена площ и ще стане по-обтекаем. Дизайнерите обаче ще се постараят да запазят пропорциите на досегашните модели, характерните четириъгълни прозорци на задната седалка и трилентовите стопове.

След половин век твърдоглавие инженерите на Ford най-сетне ще се откажат от целия заден мост. Новият Mustang ще има изцяло независимо окачване. Това ще влоши качествата на автомобила в спринта на права отсечка, но ще го направи много по-конкурентен на пазарите извън Америка.

Все още няма потвърждение на сведенията, че сегашният базов V-образен шестак ще отстъпи място на четирицилиндров турбомотор. Класическият 5.0-литров V8 обаче има бетонирани позиции в гамата от агрегати за бъдещия Mustang, чието премиера се очаква на салона в Ню Йорк през 2014 г.

Легенди:(fe) "качи света на колела";
    Stop Walking,Keep Driving by (fe)

ForeverFord

Страшен еееее  (happy) (happy) (happy) Концепцията Evos си върши работата на 6,много ме кефи Мустанга,дано не го променят много.Предницата е много красива,отзад нещо ме ми харесва но като цяло е страшен !!!  (happy) (happy)

Alexi

доста прилича на мондео мк5

amplified

Съсипаха легендата...
готино е но не е мустанг!

Marlboro

По-зле от предпоследния мустанг, няма на къде. Изглежда страхотно.
Момичета, при тези цени на бензина, не идваме само за се видим!

Pyrhel

На мен ми допада, както казва Алекси - Мондео мк5 с 3 врати (love)
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

hotblooded

Цитат на: Pyrhel в 09 Май 2012 23:00:50
На мен ми допада, както казва Алекси - Мондео мк5 с 3 врати (love)
Ако Мондео Mk5 беше и със задно предаване.........

mitakinen

Платформата на новото Мондео позволява да има двойно предаване, а и ще се предлага такова. Така, че няма да е проблем да го направят със задно. Според мен новия Мустанг ще изглежда по-свиреп от тая картинка

escobar

Не знам дали от ФОРД са чували за концепцията на тия юнаци...
Последното Камаро и Мустанг са трепач и в България са си екзотика. Братчедът каза, че "базовия" Мустанг в Щатите масово се подарява като направиш 18 и е дървен като руска машина.
Мустанг Boss и БМВ М1 ги гледах в един тест със суперколи и бяха първенци цена спрямо характеристики и поведение.

Alexi

той мустанга се вижда че е дървен вътре е като Фиеста мк6.5 :)) ама това никой не го гледа като изреват осмината ..

Danchev

Тука ми намирисва на поевропейчване :D срамота е да нямаш в гамата си поне един модел на задно.
Да го правят малко по-компактен, да разкарат целият мост отзад и с някой двулитров екобууст да го пращат насам ^-^
Просто е крайно време ... с тия все по-грозни фикуси на предно няма да станат нещата (fri)
How about a magic trick?

Pyrhel

Аз няма да откажа едно Mondeo Mk5 AWD V6 EcoBoost :P
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

BIGFORDFAN

Цитат на: Pyrhel в 10 Май 2012 21:05:30
Аз няма да откажа едно Mondeo Mk5 AWD V6 EcoBoost :P
А 90 бона имаш ли?  :P

ForeverFord

PcMan

Това не ми се вярва да е близко до реалността.

Базовия текущ е дървен вътре, защото е такава идеята на muscle cars! Базова кола, с голям мотор. С цел базовия да е без пари, и най-вече - да се правят безкрай модификации и ъпгрейди, до достигане на перфектни и легендарни модификации. Най-легендарните мустанг модели са били дървета в базовата си версия, защо си мислите че само последния е дървен.  ;D
В top gear usа сезон 2, серията със muscle cars ще знае boss 302 какво прави, колко различен е от basic-a.
Мен си ми харесва сегашната генерация в не една от топ модификациите или доработки на шелби и подобни.

(happy)