Национална среща 2012

Започната от Pyrhel, 29 Април 2012 14:11:38

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Pyrhel

Хайде да решим кога да я забодем датата, за да могат хората да си правят сметка. Предлагам 6ти септември, тъй като със сигурност е почивен ден и хората, ще са свободни, какво ще кажете?
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

Alexi

може да .. добре е да има в близост някое пътче/полигонче ,хората на това се радват ..

Danchev

А в Шумен какво местенце си имате ... може би е най-хубавото мястото със свободен достъп в страната ^-^
How about a magic trick?

amplified

Малко късно Септември ми се струва.

Alexi

Тя пистичката е по близо до Търговище ,но наистина е много подходяща за стартчета ,бившо летище е

Pyrhel

Късно е, ама поне ще са свършили отпуски, празници и т.н. простотии. Поне ще е нац. празник и ще е почивен ден, повече хора могат да се включат. Какво ще кажете?

Danchev

Лятото е малко кофти ... особенно по жегите да се изплющиш цял ден на един голям плац не си е работа. Септември пък след почивките и ремонтите хората са обедняли ...
Хубаво е първо да се уточни място и дали ще е един или два дена ... датата да остане за накрая :)
Предложих на Pyrhel да се направи един списък, защото аз сега не виждам особен ентусиазъм, камо ли като наближи времето, както се случва обикновенно. Защото ако става въпрос за 15-тина човека, особенна организация не е нужна ... дето се вика можем се разберем в движение :D
How about a magic trick?

Pyrhel

За мястото малко трудно от сега, искаше ми се да се знае датата, за да може да се говори с хотели и местенца за преспиване какви отстъпки могат да се направят.

amplified

Да си стискаме ръцете за 6 септември тогава. Колкото го протакаме, толкоз ще пропадне или няма да се организираме.
То е ясно, че за първа среща ще е постно и организацията не можем да я направим добре като за първи път. Дреме ми... аз ще дойда заради хората, кеф ще си направим.
Ядене и пиене ще има ама ще са в края на деня, не да си паркираме кошовете и да се борим с кебапчета. Ще измислим някоя друго 'състезание' я ще обикаляме конуси ... Мерим си п.... после си мерим чашите и така.

Pyrhel

Съгласни ли сте останалите?

Alexi

мда ве бива дано не вали

Bobi

Прасни едно голяяяямо съобщение на главната страница :)

Pyrhel

Баси проблема с това спане... Прима С няма да я бъде, щото имали пакети и не иска да заемаме място шефа им. Обаче има и друга хижичка - Географски Център. Ще сме сами там, баните са самостоятелни, има място за палатки, ще си правим яденето ние - пържолите на огъня, всичко супер, НО има малко стаи, мамка му! 8 общо - 3 апартамента, една двойна, 3 тройни и 2 четворни. Тука не си представям как ще можем да се разделим :)

Май работата отива към Еделвайс, където искат някакъв куверт за яденето. Дали да не ги ръчкам да си печем пържолите ние, че с тия предварителни менюта е голяма тъпотия :) Мнение?

Bobi

Аз съм неутрален - не ме бърка дали ще е с куверт или не. Там съм, където е тъплата.

Pyrhel

А как си представяте вечерта, че нещо не ми стига капацитета... Смисъл... Тръгваме си от пистата, отиваме там, всеки се настанява, мотка се, ала-бала и след това почва великото ядене и пиене или?

Bobi

Моят сценарий за целият ден, нахвърлен набързо:

1. Събираме се на сборните пунктове.
2. Тръгване и пристигане на местата, където ще отседнем.
3. Настаняване набързо.
4. Събиране на пистата, преговор на програмата и последни приготовления.
5. Програмата от- до.
6. След края е добре да има време за почивка. Примерно 1-2 часа, през които всеки прави каквото иска - тези, които са в палатки, примерно, могат си сглобят палатките, а тези в хижата - да си вземат душ.
7. В уреченият час се събираме на масата.
8. Афтърпарти, където намерим за добре :D

Alexi

мда нещо такова .. даже според мен за първи събор можеше да не се ангажираме със спане .. събора като програма свършва примерно в 19 часа ,после свободна организация - бири скари палатки кой каквото и където реши .. че инак ангажимента е много голям а времето малко ,и все някой ще е недоволен ... това с пистата е сравнително добре ще видим как ще се получи ,оповестете сборен пункт в Габрово с час ,според мен 10.30 е много рано поне 11 има хора от на майната си ..

yoshi

>:D осма точка е много хубава  (stir)

Pyrhel

Боби, много готин драфт, ама не помага с нищо. Хем ако сме на жар и пържоли трябва да е близо до хижата, хем никой хижар няма да ни пусне да правим такива мизерии в двора му, хем не трябва да караме после, хем трябва да има баня с тоалетна. Супер сложно стана...

Pyrhel

Входът за пистата е 3 лева, но ще има и там някакви пари за конусите, да го пиша 4 лева вход, за да платим конусите и каквото остане (около 20-30 лева вповече ще има) в касичката на клуба?

Alexi

Dmitarcho

Ръца Пръца