KUGA 2,5 FHEV, Active X.

Започната от ivkata, 03 Декември 2024 14:41:56

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Жоро Петков

Екстра е разхода за бензинова косачка  ^-^ .
Доближава се до дизел.
Супер е колата един колега си взе и той пълно хибридче, само че е Титаниум. И той е много доволен.
Сега даже ще му пратя това приложение ако му е интересно да си следи и той статистиките.

Pyrhel

(off) Митко (основателят на CarSpending) даже е член на форума ^-^
Иначе аз си останах на SpritMonitor, защото мога да въвеждам отрицателни стойности, например "-300 лв." в "Гуми", когато продам галошите в ОЛХ или както беше с Тойотата - след покупката на новата хибридна батерия и продажбата на старата на части излезе, че съм с примерно 400 лв. напред. (tooth) Много го дрънках да го добави, ама май не стигна до там.
✓ Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
✓ Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
✓ Така помагаме на други в бъдеще.

ivkata

Това е първата кола която карам, и разхода се доближава до каталожни данни 5.8/6.2
И зимата работеше по 1 час на място всеки ден, че чаках детето пред училище, иначе разхода щеше да е с  литър на долу минимум.

George C-Max

Тъкмо щях да кажа, че ми се вижда висок този разход, а то имало причина за това. От скоро и аз карам същата Куга, само че Титаниум, само с предно задвижване и при мен разходът е доста по-нисък. Понеже не искам да спамим темата на колегата, ще кажа повече за това, когато пусна тема специално за моята кола.