Задава се фейслифт за Ford Fiesta и с нов EcoBoost

Започната от ForeverFord, 14 Март 2012 19:27:39

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

ForeverFord

Компактният градски хечбек Ford Fiesta ще бъде подложен на леко освежаване, като немците вече провеждат тестове на обновената версия. Освен с фейслифт на предната част, която е все още силно маскирана, автомобилът ще се сдобие и с нов агрегат от гамата EcoBoost. Двигателят, който вече се монтира в по-големия Focus, е трицилиндров, с работен обем от един литър и ще се предлага в две мощностни версии – съответно с 99 и 123 конски сили при пиков въртящ момент от 170 Нм и 200 Нм с овърбууст. В оборудването на обновения Fiesta ще влиза и новата мултимедийна система на немската компания SYNC, която за Европа ще предлага гласово повикване на спешна помощ. Очаква се моделът да бъде показан на автомобилния салон в Париж през септември тази година.

Легенди:(fe) "качи света на колела";
    Stop Walking,Keep Driving by (fe)

Danchev

Крайно време беше .... да видим какви пари ще и искат.
How about a magic trick?

Pyrhel

На мен ми е по-интересно какви ще са разликите в карантията между наточените и 123-коньовите ^-^
✓ Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
✓ Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
✓ Така помагаме на други в бъдеще.

Backstage

Тва е ужасно грозно бе хора
Даже и с броните и решетките пак не си я представям като хубава

mitakinen

Като гледам камуфлажа мисля, че ще прилича на новото Мондео

ForeverFord

Легенди:(fe) "качи света на колела";
    Stop Walking,Keep Driving by (fe)

FocusOwner

Цитат на: backstage1978 в 15 Март 2012 00:12:06
Тва е ужасно грозно бе хора
Даже и с броните и решетките пак не си я представям като хубава
Недей да говориш глупости колега. Ако си видял СТ версията на новата Фиеста, много бързо ще си промениш мнението! Нищо лично, поосто с тия камофлажи по нея няма и как да ти хареса. Отделно от Форд освежават само предницата на колата, задницата ако са я изменили малко, то това е почти незабележимо, поне до момента ако не решат да я променят в последния момент, но силно ме съмнява.
I don't get strokes, motherfucker! I give 'em!

escobar