омасляване около кулера

Започната от milo, 01 Март 2012 09:23:34

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

milo

здравейте колеги ! моето мондео '99 тди има омасляване около интеркулера ;маслото не го бута ; дали са газове или нещо друго ? ако може някой да даде съвет ще съм му  много благодарен ! (fri).

добре дошъл ,тук пишем на кирилица - Alexi

road runner

Аз имам Фокус Тди и на мене има масло ,но под масло разбирай всеедно маслени пари :)

Иван Вълков

здравей колега, съвета ми е да си смениш О-пръстените на интеркулера. Ако не ме лъже паметта бяха с размер 38x5

п.п. Само да те светна от къде можеш да си ги закупиш евтино и без да обикаляш много много - от магазин за Селско Стопанска Техника. Аз обиколих половината авто магазини и накрая при тракторите и комбайните намерих частта за скромните 0.80лв за бройка. Успех

Ако жиците могат да бъдат свързани по два различни начина,то първият от тях задължително гръмва предпазителя!!!

milo

Marlboro

Преди ми се наложи смяна на турбирната и покрай цялото разглабяне(беше фърляла доста маслко насам натам, се наложи да се изчисти всичко. Преди ремонта имах леко омазняване по тръбите при Intercooler-а, оправихме всичко,нови скоби и напълно изчистени тръби и след има няма 20к пак се посъбра лек декоративен слой, точно както преди. Ако не губи масло и не капе отдолу, аз не бих го пипал.
Момичета, при тези цени на бензина, не идваме само за се видим!