Мига лампата на подгряването след миене на двигател - Фокус 1.8 TDDi

Започната от georgi1975, 09 Август 2020 16:48:10

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

georgi1975

Колеги колата отново не пали и заминава за части или на скраб.ще търся друга.(пак Форд).Благодаря на всички които се отзоваха.Живи и здрави да сте.

ivchotr

Много лесно се отказваш. Ако колата е наистина стегната и проблемът е някакъв прозаичен, не си струва да я хвърляш. Поне така си мисля, де.

locke

ГНП минава стенд преди монтаж. Ако искаш ще ти дам контакт на майстор, но ще ти е далече. Може по еконт да се разберете, но после ще трябва някой да я монтира качествено

Alexi

според мен да отиде на скрап е много правилно решение .. тази кола е бездънна яма за пари - първите опити на форд за някакъв дизел по модерен но неуспешни .. втория им опит и той е неуспешен ,чак като купиха мотори от ПСА "направиха" прилични дизели ..

ADiDimitrov

Малко извън темата, но се сетих за една случка преди 15 години ! Тогава карах голфче 1.6 ТД голяма машина 🤣🤣🤣🤣. Та и аз да ме питаш защо, много обичах д а си мия мотора. И един ден мия го аз паля колата и тръгвам за Варна и изненада давам газ а ням никой. Колата едва едва пъпли не мога трета да включа. Почв а едно търсене едно чудене абе мъка, стоим на АМ Тракия и се чудим къв да го дървим. Та след един час чудене, забелязвам че пароструйката е скъсала една пластмасова скоба дето държи жилото за газ. Освен че го държи също и го опъва. та без нея жилото виси и не дърпа ГНП то. Голям смях, тогава сефте оцених свинските опашки! От тогава обица на ухото двигател не мия пък ако ще целия да е в лайна!