Focus MK II проблеми

Започната от sky, 12 Януари 2012 02:19:23

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Bobi

Колега, можеш ли да снимаш таблото на тъмно ? Любопитно ми е какво имаш предвид под зелена подсветка. Ако бях на твое място, изобщо нямаше да слушам какво ми казват "майсторите", че само едно табло ставало. Ако пък не те дразни много, изобщо не го сменяй. Все пак това е някакъв бъг, а не сериозен проблем.

sky

Така и смятам да направя. Таблото свети в зелено, а не в червено като някои други модели с климатик. Понеже и радиото ми свети зелено също.

Alexi

последните преди фейса са с червени подсветки някъде края на 2007г .. всяко табло преди това според мен ще стане

hotblooded

Цитат на: sky в 13 Февруари 2012 15:14:55
Така и смятам да направя. Таблото свети в зелено, а не в червено като някои други модели с климатик. Понеже и радиото ми свети зелено също.
Зеленото дава най-добра осветеност и най малко мъчи очите! Въпреки че за някои е гъзария да имат бели прибори с червено осветление - видимоста на белиз цифри на черен фон със зелена посветка е много по добра!

sky

itskin

След май 2007 светят в бяло, не червено. Червени са CD-то, климатика (климатроника) дисплейчето на борд комп, итн, но основно е бяло.

sky

Да, те такова табло ми казват да си сложа. Засега съм намерил едно, но е 400 лв и втора ръка. Колко струва едно втора ръка по моргите тук?

Bobi

И при мен свети зелено. И казват, че се зелените са били редки ? ??? Колега, я им кажи да си гледат работата. Ще ти намерим табло от ибей! Само бъди търпелив.

Alexi

според мен червените са много по редки ,произвеждат се само няколко месеца и то твърде скоро за да има изобилие по моргите .. зелено ще се намери ,предполагам че има 2 вида дисплеи за него обаче ,едното е с повечко символи като за Ghia

sky

Другия вариант е да сложа софт от по-ново табло на това старото, но не знам дали ще тръгне след това. Според МП мойто табло е с последния софт за това табло с този парт номер.

Bobi

Много често в ибей изпадат и търгове за таблото в комплект с ново еку. Дали, ако се търси такова ще стане ?

sky

Ами варианта е да направим тест с тези, които нямат този проблем. В сервиз менюто да направите тест и да видите кои лампички ще светнат. Ако са като моито, значи мога да търся като вашто табло. Естествено трябва да ми кажете номера на вашето табло. Моя форд има едно копче с което се регулира колко да свети. Приглушено или на макс. Това копче регулира всичко, от климатика, радиото и таблото. Вашите имат ли такова?

Alexi

това е екстра ,но мисля ,че всяко табло ще се регулира от копчето ..

Bobi

Аз нямам такъв бутон..Но утре сутринта ще направя едно клипче със сервизното меню, за да сравниш с твоето. Това, което ме кара да вярвам, че при теб ще станат табла и от 1.6 и 2.0 тдци е това, че моето табло е до 240 км/ч, въпреки че макс. скорорст на колата е около 180-190 км/ч.