USB за 6000cd

Започната от I.Antonov, 28 Декември 2018 17:59:19

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

I.Antonov

Здравейте,

Интересувам се от поставяне на usb конектор на 6000cd. Колата е фокус 2005 година. Има ли смисъл да се сменя цялото CD с ново с оглед цената? Доколкото гледах има по-широки, които би трябвало да пасват пасват точно или ако не се слага нещо като панел-преходник да пасне от тези стандартните cd-та. Гледах в нета за някакви устройства yatour, които имат и usb, но не може ли да се сложи само usb? Бях си купил трансмитер за запалката от Кауфланд, но имаше доста неприятен фонов шум и го върнах. Има ли изобщо такива трансмитери с приемливо качество? Другият ми въпрос е дали оригиналното 6000cd чете mp3 формат?

Ще се радвам да чуя всеки какво решение е намерил.

Ozzie

Цитат на: I.Antonov в 28 Декември 2018 17:59:19Другият ми въпрос е дали оригиналното 6000cd чете mp3 формат?
Не. Само аудио формат- 74 мин. максимум и то не от всички марки, ако ще си го "печеш" сам.
Със SONY става.
Имам и едни стари PRINCO, тях не ги чете.
По-добре с хубава жена на надуваем матрак, отколкото с надуваема жена на хубав матрак...

jo_jo

yatour е добър вариант, запазваш управлението от волана.

sinnerman

Може, да. Прегледай тази тема. За съжаление липсват снимките. При интерес, пиши ми на лично съобщение. https://fordbg.com/forum/index.php?topic=8703.msg112265#msg112265