Blaupunkt Din 2 в Мондео мк3 В5У

Започната от dj_nako, 26 Август 2015 19:02:02

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

dj_nako

Здравейте, бих желал да попитам, дали би паснало СиДи от станадт Дин 2 в Модео мк3?
Ако може да споделите мнения относно монтирането на дин 2?
СиДи-то ще е
Ако може някой да даде размерите на отвора на мондеото, за да сравним. Ако някой е монтирал този тип и модел сиди, нека сподели.

mirohristov

Радиото в МК3 преди фейса е 1.8 DIN, а това което искаш да вкараш е 2 DIN-а.
Някой са вкарвали, но има едно рязане и къртене което мен не ме кефи много.
Mалко познат факт е, че като разсипеш домашна ракия върху маса, разсипаното винаги образува границите на Санстефанска България.

chokolino771

Аз го направих това рязане и по-точно от горе и от долу отнех по малко със ситна пила.Този ръб който се изпилява си остава отзаде и не се вижда,лицевата част на панела не се пипа и си запазва външния вид.Ако искаш ще ти щракна снимка да видиш горе долу как стои .

Pyrhel

Ще е полезно, цъкни снимка за преди фейса да има да се вижда :)
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

V.Buzev

А нещо такова няма ли да ти свърши по-добра работа? цък

dj_nako

Цитат на: V.Buzev в 26 Август 2015 23:44:30
А нещо такова няма ли да ти свърши по-добра работа? цък
не мисля, че ще ми свърши работа. При мен оригиналното СД изгоря и идва ред на ново...

Мисля че снимка ще е идеално ако може да се качи тук в темата. Все пак пиленето, не е много работа за монтаж.

vesso90

На chokolino771 лично го видях,но не съм го оглеждал чак толкова.Хареса ми как е станало и как седи.Да не пускам нова тема и да прибавим към тази-възможен ли е монтаж на БТ устройство към оригиналното ЦД със някакви кабели и т.н и да си свиркаме през БТ-я песни,я разговори?А някъде не се ли предлагат и "1.8 дин"?Или тоя стандарт няма живи роднини?

V.Buzev

Цитат на: vesso90 в 27 Август 2015 17:28:37
На chokolino771 лично го видях,но не съм го оглеждал чак толкова.Хареса ми как е станало и как седи.Да не пускам нова тема и да прибавим към тази-възможен ли е монтаж на БТ устройство към оригиналното ЦД със някакви кабели и т.н и да си свиркаме през БТ-я песни,я разговори?А някъде не се ли предлагат и "1.8 дин"?Или тоя стандарт няма живи роднини?

Устройството на линка който съм дал има и блутуут! В aliexpress се намира на цени около 70$.