Fiesta MK7 1.25i мнения

Започната от Adrian, 01 Август 2015 16:51:04

« назад - напред »

0 Потребители и 3 гости преглеждат тази тема.

Adrian

Здравейте, интересува ме въпросния двигател за тази Fiesta. Засилил съм се към такъв автомобил на 70к км, говорих с човек, който от години сервизира Ford и каза, че този двигател е с проблем, а нямало сервизни комплекти за тази разновидност.

Моля някой притежател да сподели мнение за такъв проблем и като цяло проблеми, които се срещат при модела.

Благодаря Ви :)

Pyrhel

Преди 6-7 години имах фиеста с 1.25 75 к.с. мотора. За 6 месеца минах близо 30 000 км, не съм имал никакъв проблем с нея. Не съм чул да имат дефект, но са с ремък, който трябва да се сменя.

Ако колата е читава няма да сбъркаш.
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

Adrian

Ами спирам се на разни варианти на по 60-70к км, не знам дали реално на такъв автомобил мога да търся кусури.

ForeverFord

Майка ми кара фиеста с 1.25 -75 к.с само че мк6,вече почти година без никакви проблеми.Само едно обслужване като се купи и за сега всичко е наред.
Легенди:(fe) "качи света на колела";
    Stop Walking,Keep Driving by (fe)

Alexi

не съм чул да има проблем тоя мотор .. брат ми имаше преди време фиеста мк4.5  с тоя мотор ,взе я на 180к ( нереални ) и я кара 4-5 години преди да го тотализират .. карал съм я ,моторчето е приятно ,много бодро набира обороти

Compare

Нашата и се губеше вътъка от време на време, наляха нещо за прочистване и се оправи и тва е общо взето за около 25000км .