Фокус ТДДИ нафтова помпа

Започната от georgi1975, 25 Юли 2015 19:43:05

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

georgi1975

здравейте колеги проблем и то голям.скапасе електрониката на помпата.направиха я в сервизлдотук добре.но колата не върви като преди.казаха ми че имало проблем с някакъв датчик на турбината.някой знае ли го къде се намира.

georgi1975

НИКОЙ ЛИ НЕ ЗНАЕ НЕЩО ПО ВЪПРОСА.

georgi1975

помагайте колеги.пълен кошмар.не върви този фокус и това е

opex

qaяכSTuning
"I'd rather lose by a mile because I built my own car, than win by an inch because someone else built it for me. Your car is your story, so don't let someone else write the book."
Нося отговорност за това, което съм казал и което съм имал предвид - Не нося отговорност за това, което е разбрал някой отсреща.
Suum cuique

georgi1975

какво означава това колега

opex

Лично съобщение. Виж най-горе в "Моите съобщения"
qaяכSTuning
"I'd rather lose by a mile because I built my own car, than win by an inch because someone else built it for me. Your car is your story, so don't let someone else write the book."
Нося отговорност за това, което съм казал и което съм имал предвид - Не нося отговорност за това, което е разбрал някой отсреща.
Suum cuique

georgi1975

благодаря ти колега 8)

Docheff

Как не върви. Дай малко повече инфо. Втора употреба помпа ли сложи или ремонтира твойта?

georgi1975

ДА КОЛЕГА.РЕМОНТИРАХ ПОМПАТА.ПО ТОЧНО САМО ЕЛЕКТРОНИКАТА.И УМРЯ.ВСЕ ЕДНО КАРАШ ТРАКТОР.НИКАКВА МОЩ.ВЪОБЩЕ НЕ ПУШИ.ТУРБОТО ЕДВАМ СЕ УСЕЩА ЧЕ СЕ ВЪРТИ.ЗАГРЯВА КОЛАТА МНОГО БЪРЗО..ПАЛИ ОТ РАЗ. :'(

marti1996

горивен филтър смени ли ?

georgi1975

какво общо има мужду горивнея филтър и помпата.обадих се в сервиза където правиха помпата и им казах че колата не върви като преди.казаха ми че имали съмнения в някакъв датчик и да я закарам пак.давал различни стойности.кой може да е той.някой има ли нещо напредвид.мисля че нещо ме мятат и искат още някой лев.

marti1996

може просто филтъра ти да е стар и позапушен, следователно колата да няма ряз

georgi1975

проблемите продължават колеги.колата вървеше бавно  на 3та скорост и изведнъж изгасна и стрелката на температурата отиде в крайно дясно положение.върнах контакта завъртях наново и запали.след това го направи още веднъж. >:(

opex

Ходи ли с колата там, където ти писах на ЛС?
qaяכSTuning
Suum cuique

georgi1975

чухме се по телефона с човека.работата отива 1000 лв.

georgi1975

вчера колата беше пак в сервиза където правиха помпата.след диагностика на живо се оказа че не достига гориво .проблема е от накакъв клапан на помпата.не работел.та въпроса ми е може ли да се смени само този клапан и ако да може ли да се намери някаде по магазините.помагайте колеги.някой има ли някакви идеи :o

Alexi

помпата има 2 клапана .. от тях нито един не е описан като "някакъв" в ЕТИС-а .. остави майсторите да си вършат работата

georgi1975

благодаря ти колега.много ми помогна. :-X

К.Методиев

Авансаторния клапан ти прави проблем, затова и най вероятно помпата ти е хвърлила електрониката.

- Има две житейски правила: Правило 1 - Не се тревожи за дреболии. Правило 2 - Всички неща са дреболии.

georgi1975

напълно съм съгласен колега.а може ли да се смени само той.