Ford Mondeo MK3 2004 поставяне на бордови компютър

Започната от ihovahi, 05 Февруари 2013 10:07:32

« назад - напред »

0 Потребители и 2 гости преглеждат тази тема.

Иван Вълков

Колега обясни, къде ти го препрограмираха? Колко парички ти излезна и от къде намери софт който да налееш.

Ако жиците могат да бъдат свързани по два различни начина,то първият от тях задължително гръмва предпазителя!!!

AJOto

Във Враца един човек ги програмира. Оставяш колата за 20мин и след това си я взимаш с работещият Трип. Като цена на мен ми взе 20лв за програмиране и 5 лв за демонтаж и монтаж на самото табло. След процедурата всички показания са точни (скорост, обороти, т.н) и нямам оплаквания.

Alexi

AJOto

Alex ...то кой вече не връща.... все едно хората не знаят.
Тоя лаф с бабата дето ходила до аптеката с тази кола е вече като добър ден.

Alexi

не е така човек ,масово се вярва че колата е на тия км а ако не то поне си мисли че са върнали там 50-70к .. познавам човек от дупница ,какви коли влизат бедна ви е фантазията има на по 500-600к км " за километраж " само, връща се на 120 ,изпира се пастира се и заминава в наивния купувач .. то колко да е върната

AJOto

Alex живях във Враца срещу една авто къща, вечер като ги свалят от автовоза едвам не се разпадат... след седмица са в продажба на по 90 000 "реални" км. с надпис "ПЕРФЕКТНА - сядаш  и караш"

bubcho.2

Здравейте колеги малко да разбутам паежините от тази тема. От скоро имам мондео mk3 и както колегата от първия пост от темата имам всички екстри без трип компа, пък до сега все съм имал коли които са имали о съм свиканл да го гледам и следя. Та смених лостчето но уви само бипка не се сменят функциите и тръгнах да обикалям по сервизите които знам тук в Стара Загора но на всякъде ме освориха и общо взено не им се занимава щот не знаят дали ще стане. Та въпроса ми е има ли някъде където да си заведа колата или да си пратя таблото да ми го програмотат защото не ми се сменя таблото защото искам да си стоя на оригиналните км. които си е или да не се занимавам и направо да си търся ново такова с трип комп.

Pyrhel

Трябва "донор", от който да се прочете софтуера за таблото, не е само да цъкне нещо в него и да се активира. И след това пак километрите да се нагласят спрямо твоите. Не им се занимава на повечето, защото е евтина услуга, а трябва заигравка. Варианта е някой, който има програматор -
завърти се около автокъщите и питай за контакт кой връща км.
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

pifa89

Аз ползвах лостче от форд Фокус МК1 фейс който беше с трип, но беше блъснат. Стана, но само пиука. Интересно е че имам темпо ат, а нямам трип. Къде в Пловдив да отида за програмиране.

Mondeicho

Лостчето само нищо не прави ако нямаш бордови в таблото. Автопилота няма общо с него, да странно но явно има и такъв вариант...
Животът като цяло е глупав, но графиката е невероятна.

pifa89

Смених таблото, вече има Трип, но ми изчезна иконата при включен темпомат. Трябва да ходя и за смяна на километрите. Този от който взех километраже на въртял 360 000, а моя е на 262000км.

Mondeicho

Автомобила, от който си взел таблото предполагам е нямал и затова не ти излиза индикацията. Става лесно активирането дори и с форскан.
Животът като цяло е глупав, но графиката е невероятна.