S-Max, активиране на дневни светлини

Започната от CUNAMI_1, 05 Април 2015 09:38:41

« назад - напред »

0 Потребители и 2 гости преглеждат тази тема.

CUNAMI_1

мога ли сам да настроя автоматичното пускане на фаровете или трябва да отида в сервиз

Pyrhel

Сам не можеш. В сервиза трябва да има оригиналната диагностика.
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

CUNAMI_1

FordSMax

При мен настроиха автоматично включване на светлините, но не ми харесва понеже светят още с подаването на контакт. Би било добре да светват след запалване. Споделете колеги с какви светлини сте и  как работят светлините при вас.

jonsix

Колега FordSMax, намери ли решение на проблема със светлините или си го караш така? И при мен светват с подаването на контакт и то всичко що може да свети отпред - фаровете за мъгла и другите фарове. Абе голяма дискотека е. Мисля да намаля малко осветеността или поне през деня да не светя чак толкова. За тази цел си поръчах това: http://www.ebay.com/itm/221869038982?_trksid=p2057872.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT Ще тествам МП как ще се справят със задачата :)

pAbLo

Във Фото -Мое могат да ги спрат ако са активирани,но после не могат да ги върнат обратно.... Нямало РЕЛЕТА (rofl) (rofl)
"If one day the speed kills me, do not cry because I was smiling" - Paul Walker
Човек дори и добре да живее,рано или късно ОТНОВО си КУПУВА ФОРД :D :D :D

kaloqn

Цитат на: pAbLo в 24 Ноември 2015 10:39:59
Във Фото -Мое могат да ги спрат ако са активирани,но после не могат да ги върнат обратно.... Нямало РЕЛЕТА (rofl) (rofl)

При мен го направиха и в двете посоки.
Даже не мисля, че непременно трябва да стане в Мото Пфое - софтуерно може да го направи почти всеки сервиз.

pAbLo

При мен самов едната посока - спряха го.
няколко месеца по късно в същия сервиз - НЕ,НЕ МОЖЕ.Този модел няма РЕЛЕТА (rofl) (rofl)
"If one day the speed kills me, do not cry because I was smiling" - Paul Walker
Човек дори и добре да живее,рано или късно ОТНОВО си КУПУВА ФОРД :D :D :D