1.8 TDCI - грешка P2336

Започната от smileyyyyy, 04 Ноември 2014 21:58:29

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

smileyyyyy

Здравейте колеги. Някой боледувал ли е от тази грешка (Р2336) и как се е справил с проблема. Както си карах и колата ми влезе в авариен режим и единственото, което диагностиката показва е тази грешка. Също така кодовете на дюзите бяха загубени. След въвеждането на кодовете колата се оправи, но след около 1 час каране става същата работа. Имате ли предложения от какво може да бъде проблема. Един ми каза да ходя да ми качат софтуера на ново, в интернет четох за подобен проблем на мондео тдци и след смяна на клапан на високото налягане на помпата колата се оправила. Колата е 1.8 тдци, фокус 2001 година.

Alexi

направи си тест на обратната нафта на дюзите

argityy

колега и аз го имам сащия проблем днес я оставих в сервиз незнам какво ще стане кадето и да отида на диагностика всеки гадае да видим сега дали ще могад дая оправят

chokolino771

До колегата Argityy ако искаш телефон в Ямбол ше ти я оправи,аз там съм си я правил досега.

smileyyyyy

Ние въведохме кодовете на дюзите на ново със Fordiag и за сега няма проблем.. Според вас каква е причината за тази грешка

opex

Колегата smileyyyyy не знаеше с каква програма са се опитвали да вкарват кодовете на дюзите преди да ги вкарам с ForDiag-a за да заспи колата и това е още един пример, че с универсален афтърмаркет (и no-name в повечето случаи) софт нещата не стават. Дори е опасно да се пипа в компютъра с такива. За това колегата argityy да се поинтересува с какъв софт ще закачат колата.
qaяכSTuning
"I'd rather lose by a mile because I built my own car, than win by an inch because someone else built it for me. Your car is your story, so don't let someone else write the book."
Нося отговорност за това, което съм казал и което съм имал предвид - Не нося отговорност за това, което е разбрал някой отсреща.
Suum cuique

smileyyyyy

С някаква WURT-ска програма беше първият опит :)