Спирачки-теч

Започната от Радко, 01 Октомври 2014 19:50:53

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Радко

Забелязах(не от сега) че ми капе спирачна течност между сервоусилвателя(голямото кръгло) и корпуса пред него върху който стои казанчето със спирачната течност. Толкова е текло че боята под сервото по гредата я няма. Въпроса ми е има ли оплътнение там и от къде да намеря, че питах в Euro07 и ми казаха, че нямат такова нещо? :)

К.Методиев

- Има две житейски правила: Правило 1 - Не се тревожи за дреболии. Правило 2 - Всички неща са дреболии.

Радко

Може ли да се оправи или направо се подменя всичко?

К.Методиев

Има ремонтни комплекти

- Има две житейски правила: Правило 1 - Не се тревожи за дреболии. Правило 2 - Всички неща са дреболии.

cosworth team ruse

точно от евро 07 съм купувал такъв ремонтен комплект с някакви гумички вътре за смешни пари,като цяло не се сменят трудно ,освен вътре при буталото  мисля че има която не успях да сменя,другия ти вариант е нова помпа на metteli има за 40-50 лв в продавалник
FORD SIERRA POWER

hotblooded

смешни пари е ремонтен комплект гумички - трябва да разглобиш помпата и да смениш гументките...

Pyrhel

Няколко помпи съм пробвал - нищо не стана, явно бяха износени самите цилиндри. При спирачните цилиндърчета пък никога не е имало проблем - винаги са държали както трябва.
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

Радко

Явно трябва да питам в друго Евро07 все пак да пробвам дали ще стане