Автоматични drl-ки

Започната от lordextra, 13 Август 2014 22:24:49

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

lordextra

Или как да си направим автоматично вкл на дневни светлини / и не само - консуматора може да е всякакъв вид , само съобразете тока през бушона /, схемата е проста и много надеждна, само че, ако ви изгори габарита няма да работи, но поне ще знаете че габарита не работи. http://store1.data.bg/lordextra/pictures/ford/drl_new_shematic_ok.jpg . Дано да съм бил полезен.
Не е скъп Бензина, Заплатите са НИСКИ. "Бяло, червено, зелено"- цитат на 3-те Б-та за знамето на България.

К.Методиев

Аз ползвам подобна схема, но не с плюс от контакт а от извода на алтернатора за лампата, предимство е че само на работеща кола се палят фаровете.

- Има две житейски правила: Правило 1 - Не се тревожи за дреболии. Правило 2 - Всички неща са дреболии.

Pyrhel

Това последното беше хитра идея, мерси!
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

opex

Да, разказвах я на някого преди време идеята за тази схема с управление от алтернатора, но не на Кристиян де, на някой друг беше
qaяכSTuning
"I'd rather lose by a mile because I built my own car, than win by an inch because someone else built it for me. Your car is your story, so don't let someone else write the book."
Нося отговорност за това, което съм казал и което съм имал предвид - Не нося отговорност за това, което е разбрал някой отсреща.
Suum cuique

lordextra

.... само да вметна, номерацията на релето съм я объркал , НО схемата е вярна, като вземете релето, ще видите схемата. ...
Не е скъп Бензина, Заплатите са НИСКИ. "Бяло, червено, зелено"- цитат на 3-те Б-та за знамето на България.