Сапарева Баня - Май 2014, междуклубно каране и BBQ

Започната от Pyrhel, 08 Май 2014 18:57:44

« назад - напред »

0 Потребители и 2 гости преглеждат тази тема.

Pyrhel

Аз и SayNothing организираме междуклубно посещение на Сапарева Баня на 24ти този месец, за да покараме и поядем :D
Ще бъдат поканени официално няколко клуба и това означава, че ако се сетите за ваши приятели с други марки, можете спокойно да ги поканите.
Планът е да наредим конуси за междуклубна gymkhana, драг и свободно каране (a.k.a. простеене). И разбира се докато едни карат, други ще правят цър-пър.

Ще тръгнем от София около 9.30 от Икеа, за да имаме време до към 11 да наредим конусите. Възможните маршрути до там са 3:
1. През магистрала Люлин
2. През Бистрица и Железница
3. През Панчарево, Пасарел, Самоков

Представяме си го нещо от рода на:
11-12.30 - gymkhana (за баш-майсторите :P )
13-15.30 - драг
15.30-xx.xx - простащина (a.k.a. свободно каране)

От БАФС освен миня и она'а ще идва ли някой друг? ;)
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

Pyrhel

Има ивент във Фейсбука: тук. Само 12 човека ще участват, но по потвърдена инфо ще има над 20 автомобила. Ето прекрасен вариант за това, което Гео спомена преди време, че трябва и около София да има събитие с каране и скара и да има гости от други градове. Няма да има такива до колкото разбирам?

Срещата на Сапарева Баня е и последният ден от дарителската инициатива.

Alexander

Аз ще се опитам да дойда, но не мога да кажа със сигурност още :)
"Kолкото мастурбацията може да бъде секс, толкова и карането на нова, скъпа и мощна кола на газ е удоволствие!"

by hotblooded

Светльо

И аз ще гледам да мина, за сега почивам на 24 дано нещо не се промени, харесва ми идеята за една такава среща. :)

Lucy

Колкото повече - толкова повече :) Пак да напомним, че представители от други клубове са поканени, така че, смело споделяйте инфо за деня.
"Aко може така, да има... така... повечко екстри, ама така... по-спортна... И ако може направо да си е 2-ка бенЗ... ама да не харчи много... нЕкъде 6-7? Мааааксимум 7,5!" из изискванията на един "рейсър"

Чебурашка

freeflight

Без това сме го ударили на птицевъдство, така че от теб - френски гълъбарник, от мен - японски курник. :D Може МПС-то ми да не е много за писта (меко казано), но поне ще ви направя компания. 8)
Повечето проблеми идват от главата... Особено ако е празна.

Lucy

"Aко може така, да има... така... повечко екстри, ама така... по-спортна... И ако може направо да си е 2-ка бенЗ... ама да не харчи много... нЕкъде 6-7? Мааааксимум 7,5!" из изискванията на един "рейсър"

freeflight

По-скоро на свободното. :D Но ако някой много иска да ме бие - може и да си помисля. ;D

Pyrhel

Може би няма да ви изненадам, като напиша, че събитието беше посетено от... ЕДИН форд, и то - служебна фиеста :)
Доста мотивиращо за следваща организация за клубна форд-среща на писта ;)

deshi

А може би на хората не им се ходи на майната си да гледат пежа ...
Грозен си кат` OHC  .....

opex

понеже всички работят по 20 часа на седмица и са необременени от семейства и чужди мизерии в живота та само се чудят къде да издухат един резервоар
qaяכSTuning
"I'd rather lose by a mile because I built my own car, than win by an inch because someone else built it for me. Your car is your story, so don't let someone else write the book."
Нося отговорност за това, което съм казал и което съм имал предвид - Не нося отговорност за това, което е разбрал някой отсреща.
Suum cuique

Pyrhel

Цитат на: deshi в 25 Май 2014 11:52:35
А може би на хората не им се ходи на майната си да гледат пежа ...

Като няма фордове... Има пежа, ситроени, рена, опели, аудита и бмв-та, които КАРАТ. Или иначе казано, от изброените марки май само фордовете са си вдигнали толкова нослето, че не могат да отидат на пистата с другите.

deshi

Не са си вдигнали нослето ... доколкото помня на бира скара в стара загора се събираха повече от 1 кола ... явно има  значение и кой го организира ...
Грозен си кат` OHC  .....

moni74

Цитат на: Pyrhel в 25 Май 2014 12:04:24
Като няма фордове... Има пежа, ситроени, рена, опели, аудита и бмв-та, които КАРАТ. Или иначе казано, от изброените марки май само фордовете са си вдигнали толкова нослето, че не могат да отидат на пистата с другите.

Ако си мислиш, че много хора ще се вдигнат от 400-500км за да дойдат за едното барбекю, явно си голям оптимист. Ако толкова искам да гледам и коментирам пежо, ще звънна на SoSo /Сотир/ и ще се видим в Бургас. Ама да дойда до Сапарева баня няма как да стане...

----------------------------

Lucy

Сотир можеш да го питаш как е в Стара Загора и да го помолиш да ти разкаже, защо вече не е член на Пежо Клуб България и му се наложи да си направи свой собствен, в който се правят събирания само на маса. Можеш да му напомниш и да върне парите, които дължи на ПКБ в размер на над 3000лв.

Срещата беше за всички и имаше различни марки. Всеки сам преценява дали има възможност да присъства. Честно казано, очаквах повече, но покарах доволно.

moni74

----------------------------

Lucy

Така е  ^-^ Въпросът беше да се съберат хора, които да си покарат и да се изкефят на колите си, както и да се създаде някаква междуклубна комуникация. Винаги са полезни такива неща :)

freeflight

Цитат на: SayNothing в 25 Май 2014 16:31:37
Така е  ^-^ Въпросът беше да се съберат хора, които да си покарат и да се изкефят на колите си, както и да се създаде някаква междуклубна комуникация. Винаги са полезни такива неща :)
Съгласен съм. Не мисля, че марката на колата, която кара даден човек, трябва да бъде определяща за това дали да му се разреши да дойде на такова събитие. А и винаги има вариант да си фен на повече от една марка, но да нямаш възможност да издържаш 10 различни коли само заради идеята. Смятам, че е най-малкото ограничено човек да мисли: "Който кара еди-какво-си по презумция е пич, а останалите не стават и няма какво да си кажем с тях." Все пак идеята на събитието беше не да разискваме кой е по юнак, а да си прекараме приятно - и мисля, че на малкото дошли ни се получи. :)

opex

в един момент е за всеки ако има възможност да отиде, в друг момент неотишлите са бездарни wannabes
qaяכSTuning
"I'd rather lose by a mile because I built my own car, than win by an inch because someone else built it for me. Your car is your story, so don't let someone else write the book."
Нося отговорност за това, което съм казал и което съм имал предвид - Не нося отговорност за това, което е разбрал някой отсреща.
Suum cuique

kaloqn

?!?
Какво общо има кой в кой клуб членува или не, и на кого дължи /дължът му пари/,
с форума и с едно каране на писта?

toretosz

Няма смисъл да се правят упреци ,като гледам освен 2-3ма никой не е потвърдил че ще ходи.Би трябвало и да няма и очаквания.Няма нужда от излишни драми.Никой не е споменал че има нещо лошо в междуклубни срещи,на месно ниво се събираме с БМВ и Нисан.
Настъпи звяра, кажи "добро утро" на целия квартал :P