ТагАЗ

Започната от Vasilev, 09 Януари 2012 15:00:01

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Vasilev

Как ви се струва това руско произведение на изкуството, и по-специално интериора? Лично за мен е ужасяващо, че с един бърз поглед се виждат над 10 винта и кривини в напасването на отделните елементи.

Източник

Pyrhel

Ако трябва да съм честен, на мен ми допада :) Естествено, има какво да се желае още, но с малко оправяне - добре изглеждаща количка ще стане.
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

Vasilev

Отвън няма спор, като за руски дизайн е прекрасна. Но интериора ме удивява, още преди 10 години, че и повече сглобките бяха доста по-прикрити.

Чебурашка

На мен ми харесва или по-скоро одобрявам това че са си направили собствен модел  (thup)
Те преди кризата от 2009 в Русия произвеждаха много акценти и дори използваха доста руски компоненти

Но после (и в момента  ) произвеждаха китайски боклуци с тяхно име примерно това им е топ-модел  :'(

И според мен новия модел е  сравнително сполучлив,а интериора едва ли ще е същия - този ми прилича на сглобен от части на последните  лади.

Bobi

Само гениалният, пропит с водка, мозък на братушките може да измисли купе с 4 врати! Поклон! (bow)

Pyrhel

escobar

Има и други купета с 4 врати.
Според мен е глупаво да правиш опити за суперкола на пазар, който търси нещо здраво и сравнително евтино. Супербогатите знаят какво да си купят и няма да вземет това, пред Ферари.

Pyrhel

Това определено няма да е в клас "суперкар", нито по замисъл, нито по реализация. Виж сред какви коли се произвежда - Санта Фе, Елантра, Соната. Масовки. Вероятно ще е и с не много наточен мотор - 2.0 150-170 коня.

Alexi

не ме кефи вътре е пълно дърво а и външно доста разхвърлян дизайн ,тъжно е държава като Русия да няма сносно автомобилопроизводство

escobar

Вместо да направят някакъв свестен автомобил от типа Фокус седан или Мондео, който да напасва на повече потребители те се занимават с такива недоразумения.
Русия е единствената велика сила без стабилно автомобилно производство. Последно време пораздвижиха, но те дълго време дълбаха дъното, та и малкото прогрес си е голям отскок.

amplified

Само предните джанти не разбирам що са толкоз навътре  ???
И защо воланът е изцапан със спрей  (happy)

Чебурашка

Според мен проблема е в това че освен в големите градове не се купуват скъпи коли и затова огромна част от пазара се държи от лада,търсят се предимно нови,но евтини коли.Също така в Русия се произвеждат много други коли като условието е минимум 30 процента руски компоненти(най-популярни са Форд Фокус,мондео;Рено Логан;Хюндай Соларис)Най-хубавото което е направено последните години е че вноса на стари коли над 5 години е спрян - примерно кола на навършени 5 год и с 2000 кубика митото е 19050 лева !!!
П отози начин според мен ще се разввива производството и тагаз ако оправи интериора на това може да стане доста популярен