Радиото ми иска код - тема за разкодиране

Започната от Pyrhel, 16 Септември 2011 22:45:31

« назад - напред »

0 Потребители и 4 гости преглеждат тази тема.

ivaylo_m

ЦитатДнес се наложи да сваля акумулатора и сидиту иска код 3 пъти го збърках започна обратно броене от 30 мин. след това пак го збърках  в момента пак брои ето го кодът  които трябва М056208 .Сега като съм го объркал толкова пъти дали ще стане ?

4848

dj_nako

Притежавам Радио с навигация Becker Traffic Pro. Може ли някой да ми даде код, без да го свалям за да видя номера му?
Не ми на зор защото акумулатора ми е нов. Просто питам ако някой има същото и кодовете са еднакви.

didony

Трябва ти серийният номер. Без него не става.

ilhi77

Здравейте, моля за помощ! След многократното въвеждане на кода, накрая ми се заключи радиото изписа ми "LOCKED" Какво трябва да направя за да го отключа? Благодаря!

ZAPRINSKI

здравейте имам форд мондео 2001 година взех си от една морга касетофон че няма пари за нов с тия лапета иска код но нямам ...сериал номер M472874  patn no:  ys4f 18c815-aa ^-^ ^-^ ^-^ благодаря сърдечно ако някой ми съдейства че досега нямам радио и много е гадно без музика да се пътува ...Ако ви трябва още някоя информация за касетона мога да видя отзад ама кода го няма да му се невидии...

Bobi

Цитат на: ZAPRINSKI в 08 Февруари 2014 18:28:34
здравейте имам форд мондео 2001 година взех си от една морга касетофон че няма пари за нов с тия лапета иска код но нямам ...сериал номер M472874  patn no:  ys4f 18c815-aa ^-^ ^-^ ^-^ благодаря сърдечно ако някой ми съдейства че досега нямам радио и много е гадно без музика да се пътува ...Ако ви трябва още някоя информация за касетона мога да видя отзад ама кода го няма да му се невидии...

Пробвай с 7169

ZAPRINSKI

Bobi

Цитат на: ilhi77 в 08 Февруари 2014 16:33:57
Здравейте, моля за помощ! След многократното въвеждане на кода, накрая ми се заключи радиото изписа ми "LOCKED" Какво трябва да направя за да го отключа? Благодаря!

Не се разбира дали имаш код или не? Ако просто си го въвел грешно, би трябвало след 1-2 часа да ти позволи отново да го въведеш.

Pyrhel

Ако нямаш число след LOCKED, по-евтино ще е да го хвърлиш :)
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

ilhi77

Цитат на: Bobi в 08 Февруари 2014 19:54:22
Не се разбира дали имаш код или не? Ако просто си го въвел грешно, би трябвало след 1-2 часа да ти позволи отново да го въведеш.

По принцип в книжката има код. Серийния номер, който го дава на книжката на радиото е м235630 и посочения код е 3241 дали е верен кода не знам, тъй като като го въведохме и него не става и накрая излезе надписа LOCKED. Възможно ли е този код да е бил променен от първоначалния собственик на автомобила?

К.Методиев

Според серийния номер това ти е кода, но е възможно да е презаписана паметта или да е сменено радиото.

- Има две житейски правила: Правило 1 - Не се тревожи за дреболии. Правило 2 - Всички неща са дреболии.

seppy

mirohristov

Mалко познат факт е, че като разсипеш домашна ракия върху маса, разсипаното винаги образува границите на Санстефанска България.

petar4o

здравейте,колеги.Наскоро си купих форд мондео .Радиото има документация на която е записан кода,но на самото радио изписва:'LOCKED 13' .Мога ли да направя нещо или трябва да ходя във мото пфое.Благодаря предварително.радиото е модел 5000RDS-EON

Pyrhel

Вероятно и в Пфоето няма да могат да помогнат.
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

cvetomir.mariqnov

Здравейте колеги купих си радио и то ми иска код ще ви бъда много благодарен ако ми помогнете M149935. Благодаря предварително

blackwizardbg

Здравейте,

Бихте ли ми помогнали, нуждая се от код за радио RDS 4500 Serien N: M026721

Мерси предварително.

ihovahi

Цитат на: blackwizardbg в 26 Февруари 2014 13:15:32
Здравейте,

Бихте ли ми помогнали, нуждая се от код за радио RDS 4500 Serien N: M026721

Мерси предварително.

Здравей,

Опитай с: 1518
Който фôрка "майстор" си нахôда!

blackwizardbg

ihovahi

Цитат на: cvetomir.mariqnov в 26 Февруари 2014 11:17:41
Здравейте колеги купих си радио и то ми иска код ще ви бъда много благодарен ако ми помогнете M149935. Благодаря предварително

Здравей,

Чак сега видях, че си питал за код :)

Пробвай с: 0254

stefp

Цитат на: petar4o в 25 Февруари 2014 19:09:07
з......но на самото радио изписва:'LOCKED 13' ......

На Л.С. телефон на човек който може да ти махне 'LOCKED 13'  ,звънни му и се разберете .

zahhhh

Здравейте!
Имам кодирано радио от Опел Зафира.
Можете ли да помогнете.

Philips
Модел: CAR 400

SN:24455379

bel4o

Здравейте,
Нуждая се от код за радио RDS 6000CD Serien N: M212044 не го ползвам но знае ли се да ми се намира под ръка.
Благодаря предварително.

ihovahi

Цитат на: bel4o в 04 Март 2014 14:53:24
Здравейте,
Нуждая се от код за радио RDS 6000CD Serien N: M212044 не го ползвам но знае ли се да ми се намира под ръка.
Благодаря предварително.
Здравей,

Пробвай с: 2770.

plamenstoev

Здравейте колеги може ли да ми помогнете с разкодирането на касетофон с сериен номер M070799. Благодаря предварително :)

ihovahi

Цитат на: plamenstoev в 07 Март 2014 12:33:42
Здравейте колеги може ли да ми помогнете с разкодирането на касетофон с сериен номер M070799. Благодаря предварително :)
Здравей,

Пробвай с: 8264.

valdis123

mirohristov

Ето ти кода, ама като не е колегата какво ще правим сега  :D
7873
Mалко познат факт е, че като разсипеш домашна ракия върху маса, разсипаното винаги образува границите на Санстефанска България.

valdis123

danger87

Здравейте!
4500 RDS E-O-N
M161024
Благодаря предварително!