трудно включват 1ва 2ра и задна

Започната от artman, 18 Януари 2014 01:29:32

« назад - напред »

0 Потребители и 3 гости преглеждат тази тема.

artman

здравейте колеги
от около месец насам 1ва 2ра и задна скорост изискват малко повече усилие от другите скорости и това ме притеснява искам да предприема мерки но какви съединителя отделя по ниско от половината си ход смазах ябълката на лоста и малките ябълки за жилата смених и маслото на кутията по номенклатура/75в90/ ефект мисля че имаше краткотраен но може и да е било внушение няма шумове от кутията маховикът е започнал да хлопа но е в начален стадий и мисля че ще изкара поне 15000км след което ще го сменя
та питането ми е в кутията ли да търсим проблема в жилата или друго ще да е
възможно ли е да от маховика
мисля си и за добавка в кутията но колата искам да я карам още 2 години или 150000км
благодаря предварително

Nebhotep

Според мен жилата за превключване на предавките!

Глупаците спорят с другите, а мъдреците със себе си!

momo76

Ако е от жилата няма да включва всички предавки, все пак няма отделно жило за 1, 2 и задна.

Troshko8

При мен го прави като е студено и не е карана дълго време. Като я оставям в гаража изключена от скорост не го прави. Иначе като е факт трудното влизане натискам съединителя и ги почвам предавките 6 5 4 3 2 1 и всичко е ок.

Valerko

При мен го правеше на 1 и на задна,  в МП ПЛОВДИВ  ми направиха реглаж на жилата на скоросната и се оправи, 30 лева ми взеха.
Не караи Пиян, спаси живот  :D

amplified

И никой не споменава на какви коли е това, на какви двигатели, на какви години... пуснете си по телевизията има едни врачки, мисля е 3лв на минута диагностиката.

Valerko

Цитат на: amplified в 20 Февруари 2014 00:28:21
И никой не споменава на какви коли е това, на какви двигатели, на какви години... пуснете си по телевизията има едни врачки, мисля е 3лв на минута диагностиката.
Как ква бе колега совалка разбирасе :D, значи на профилами пише ква кола карам и се предполага, че пиша за неиа, както и колегите.Првата кола коиато сам сложил е мк3 131hp 96кw 01,2007 проблемите са със неиа,  със мк 4 ниамам такиви за 120 000км взел сам е нова от МП-Пловдив и да чукна на дрво немам грижи все още.
Не караи Пиян, спаси живот  :D