22.12.2013 да направим една скара

Започната от deshi, 03 Декември 2013 20:14:32

« назад - напред »

0 Потребители и 3 гости преглеждат тази тема.

Илко

Аз може  да  мина  да  ви  кажа  дзак  по  път   (rofl)
Илко

Pyrhel

Гео, у сервиза женски влизат ли, че ми пилят на главата? 3... (rofl)
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

S.Stoyanov

Едно питане към колегите от София, които ще идват.Ако някой има възможност да ми докара 2 пластмасови прага и 1 декоративна решетка, че продавача няма възможност да ми ги прати, да се свърже с мен да се разберем нещо.Предварително благодаря.

deshi

Грозен си кат` OHC  .....

Lucy

Значи ида :) В комплект с още две кат мен ;) За лъвове няма да питам, щото мЪ е срам.  (shy)
"Aко може така, да има... така... повечко екстри, ама така... по-спортна... И ако може направо да си е 2-ка бенЗ... ама да не харчи много... нЕкъде 6-7? Мааааксимум 7,5!" из изискванията на един "рейсър"

opex

qaяכSTuning
"I'd rather lose by a mile because I built my own car, than win by an inch because someone else built it for me. Your car is your story, so don't let someone else write the book."
Нося отговорност за това, което съм казал и което съм имал предвид - Не нося отговорност за това, което е разбрал някой отсреща.
Suum cuique

Nebhotep

ЦитатЕдно питане към колегите от София, които ще идват.Ако някой има възможност да ми докара 2 пластмасови прага и 1 декоративна решетка, че продавача няма възможност да ми ги прати, да се свърже с мен да се разберем нещо.Предварително благодаря.

Колега аз ще пътувам, но ще возя още колеги. Тези неща ще се съберат ли в багажника на колата?

Значи пишете ме и мен в бройката на присъстващите в Стара Загора. Ще тръгна най- вероятно около 9 часа на 22.12 със стартова спирка Мall Sofia- Руски паметник- НДК-Попа-Цариградско шосе-Стара Загора. Който желае да пътува с мен да се обажда докато е време. Имам свободни 4 места за сега.

Глупаците спорят с другите, а мъдреците със себе си!

Pyrhel

При мен няма да могат да влязат, в мойта кофа ще СМЕ 4 кифли (rofl)

deshi

valeri1972

Цитат на: Pyrhel в 18 Декември 2013 17:17:24
При мен няма да могат да влязат, в мойта кофа ще СМЕ 4 кифли (rofl)
...............внимавай с.......мармалада... (rofl)

Alexi

Анатоли да не го чакате тогава :))

Nebhotep

Не мога да повярвам, че няма желаещи колеги да пътуват. Още повече че ще си разделим разходите и пътуването ще излезе, ако е пълна колата по 17 лв. на човек.  ???  ::)  :-[

amplified

Моят кофомобил, ако е в ред ще дойда, Moni, hotblooded?

kaloqn

И аз най-вероятно ще мина за скарата :)

Nebhotep

Добре тогава, щом още няма желаещи започвам с офертите  ::) Плащате само 13 лв. в двете посоки, останалото си поемам аз... Мисля че е добра оферта а?

moni74

Цитат на: amplified в 19 Декември 2013 14:24:10
Моят кофомобил, ако е в ред ще дойда, Moni, hotblooded?

Засега ще идвам, но все пак с две деца съм и не мога да гарантирам :) Честно казано, предпочитам пистата пред скарата /качил съм 6кг от края на лятото/

----------------------------

Pyrhel

Оня ден на фестивална колко ентусиасти имаше, а сега секнаха нещата, пак ли се получи нормалното явление, че на масата е едно, ама трябва ли да се направи - става съвсем друго :)

Гео, на пистата ли да идваме направо или до града и от там да ходим колона?

moni74

Аз си нямам идея къде е пистата...

Pyrhel

Цитат на: deshi в 16 Декември 2013 21:11:24
42.397791,25.573527  -това са координатите на сервиза , където ще е скарата
42.281456,25.593681  -това са координатите на летището където ще караме преди скарата

предлагам начало на карането 9:30
                   начало на скарата 13:00
има ги и в 1 пост за всеки случай

...

moni74

Извинявам се, пропуснал съм поста.

Nebhotep

ЦитатЩе тръгна най- вероятно около 9 часа на 22.12 със стартова спирка Мall Sofia- Руски паметник- НДК-Попа-Цариградско шосе-Стара Загора. Който желае да пътува с мен да се обажда докато е време. Имам свободни 4 места за сега.

Часът на тръгването сe променя за 7,00 ч. на 22.12.2013 г г.

pantata

Аз ще съм след "фирмено парти" и като се наспя ще мина да закуся направо на скарата :)

deshi

Ами ако искате може и в града да се чакаме и да отидем заедно до пистата ... вие предложете ... мен ми е ок и двата варианта ...
дал съм и телефон ... отворени сме към предложения ...

Анатолий ... смятам че 20-на човека ще се съберем ... поне , а това си е ок за сбирка за скара ...

Nebhotep

Едно място е вече заето от copacabana. Остават още три. Очаквам ви!  ;D

pAbLo

На стоп от магистралата качвате ли :))
"If one day the speed kills me, do not cry because I was smiling" - Paul Walker
Човек дори и добре да живее,рано или късно ОТНОВО си КУПУВА ФОРД :D :D :D

Nebhotep

Имаш ли желание да идваш, може да те вземем от магистралата. Това ще стане някъде към 08,30 ч....

pAbLo

Да,оказах се свободен а не знам никой от региона с който да дойда,сам не ми се пътува... само да го измисля къде да си захвърля колата... някое ОМВ по пътя??
"If one day the speed kills me, do not cry because I was smiling" - Paul Walker
Човек дори и добре да живее,рано или късно ОТНОВО си КУПУВА ФОРД :D :D :D

Nebhotep

Евентуално можем да те вземем от това OMV, най- малко ни е отклонението.

ffmk1l

Цитат на: Nebhotep в 20 Декември 2013 09:01:53
Добре тогава, щом още няма желаещи започвам с офертите  ::) Плащате само 13 лв. в двете посоки, останалото си поемам аз... Мисля че е добра оферта а?
Колега, какво им се молиш, смешно е просто. Който има желание, ще дойде, Та това са 2-3 кутий цигари, за пушачите.
Едно време колите се правеха от инженери, а сега - от икономисти...

Vanko

А който иска да се свърже с колегата как да го направи, като не е оставил тел. номер, а през ЛС си е тромаво...